mynewspapers.net

Målade kök tabell idéer

Målade kök tabell idéer


Köksbordet är en av de viktigaste delarna av möbler i hemmet. Det är där du dela måltider med familjen och den plats där du samlar ihop. Du kan även använda tabellen för lagring och som en plats att koppla av medan matlagning eller bakning. Målade kök tabell idéer innehålla sätt att försköna och dekorera bordet, ge den ett nytt utseende och göra den passar med ditt kök.

Schackrutigt tabell

Skapa en schackbräde där din familj kan faktiskt spela djupgående eller schack. Besluta om storleken på schackrutigt och de enskilda kontrollerna. Överför dina mått på bordet och använda maskeringstejp för att markera ut de områden som du inte vill ha målade. Måla över det hela schackrutigt i rött och låt torka helt. Använd sedan mer maskeringstejp för att skapa av schackmönstret. Någonstans du placera bandet, det är fortfarande rött. Måla över ytan i svart och när den är ordentligt torr, ta bort tejpen. Täcka i en tydlig tätningsmedel, att skydda bordet. Alternativt måla bordet i en ny färg först och låt torka helt innan du lägger i rutmönster.

Dekorerade utseende

Ge din köksbordet en vintage känsla genom att måla hela tabellen i en ljus färg, vit, grädde, blekgul eller himmelsblå. Hitta dekorativa schabloner i ett mönster du gillar och avgöra var att placera som dekoration på bordet. Använda stencil lim för att hålla stencilen platt mot bordet eller hålla på plats med några bitar av tejp. Måla över schablonen i en ljusare färg och när torr, dra bort schablonen. Använd schabloner som arbetar med utformningen av ditt kök. Om du har en apple motiv, sedan lägga en dekorerade apple korg till centrum av tabellen eller en grupp av äpplen längs sidan.

Shabby och Chic

För ett shabby chic målade köksbord behöver du två färger av färg och sandpapper. Börja med Ruffa upp bordet med sandpapper, gnugga bort målgången i olika ställen. Variera den styrka och hastighet av din gnida att ge ytan ett ojämnt utseende. Måla först tabellen i en mörkare eller ljusare nyans som lime grön eller röd brandbil. När färgen torkar, applicera ett lager vit färg till bordet och låt det torrt. Den ljusare färgen visar genom olika patchar och fläckar på bordet.