mynewspapers.net

Måla blommor som stilleben konstBlommor är en klassisk stilleben i konsten. Många av masters, som Jan Van Huysum och Georgia O'Keeffe används blommor som sin huvudsakliga ämnen i målningar. För att göra en blomma målning intressant, har konstnären att överväga blommor, rekvisita, figurer, komposition och färger. Dessa tips hjälper dig att använda blommor för att skapa en fascinerande målning.

Instruktioner

• Besluta om huruvida du vill använda en massa blommor eller bara en spektakulär bloom.

• Beakta färgerna på dina blommor. Några konstnärer vill göra monokromatiska färger med sina blommor och andra vill lägga till olika färger i gommen. Om du inte använder ett monokromatiska färgschema, bör färgerna komplettera varandra eller kontrast. Om en färg av blomman inte arbetar med andra bör du redigera den från stilleben.

• Ställ in din bakgrund och rekvisita. Om du valde att måla en Blom, kanske du bara en enkel vas så att blomningen har ingen konkurrens i målningen.

• Ordna blommor och rekvisita för bästa sammansättning. Följ tredjedelsregeln för en sammansättning som innehåller flera objekt. Om du väljer en Blom, kan du zooma in på det och har lite annat.

• Skiss din sammansättning på din canvas och börja måla. Du kan behöva finjustera din sammansättning vidare, som du färg, att rymma den riktning du känner målningen kommer.