mynewspapers.net

Makeup spel för tonåring flickorSom regel tonåring flickor gillar att bära smink, och ju mer de övar med den, ju mer listig de blir. För flickor i denna ålder, är det lämpligt och roligt att göra make-up kunskaper till ett spel. Uppmuntra flickorna att vara kreativa och praxis tillämpar make-up kommer att se till att de har en bra tid.

Kända ansikten

I spelet av kända ansikten göra flickor upp varandras ansikten att likna kända personer. Riva ut tidningen bilder av kända personer, Vik upp sidorna och placera dem i en hatt eller skål. Varje flicka plockar en känd person med skål eller hat och försöker återskapa make-up på bilden på en annan tjej. Den person som gör detta bäst är vinnaren.

Blind Makeover

I Blind Makeover gör make-up artist hennes arbete syn osedda. Välj en annan bära sminket ögonbindel en tjej. Ge ögonbindel flickan fem minuter att sätta på den andra flickans make-up. Låt flickorna turas om att sätta på make-up ögonbindel. Flickan som kommer närmast att sätta på sminket korrekt vinner.

Kiss affischen

Kiss affischen är en version av Pin svansen på åsnan. Varje flicka använder sin favorit nyans läppstift för att plantera en kyss på henne favorit berömda krossa. Hitta en affisch av en enhällig berömda crush. Välj en av tjejerna att gå först, ögonbindel henne och tillämpa hennes läppstift. Vända henne runt några gånger och har henne försöker kyssa omslagspojke på läpparna. Ge varje flicka en sväng. Flickan med lip skriver ut närmast till läpparna av affisch pojke vinner.

Lita på henne

Denna make-up främjar tillit mellan vänner. Välj en flicka att få sminket och har en av hennes vänner applicera sminket. Eftersom det finns ingen spegel, har flickan att få sminket att lita på sin kompis för att få henne att se vacker. Har tjejerna turas om att använda varandras make-up; När alla är färdiga, kan de alla se i spegeln. För en rolig twist, har flickorna applicera sminket i mörkret. Vem gör den bästa jobb vinner.