mynewspapers.net

Magnolia Officinalis biverkningar

Magnolia Officinalis biverkningar


Magnolia officinalis, även känd som houpu, är en blommande träd infödda till Kina. Dess bark används i traditionell kinesisk medicin samt som i andra former av herbalism, och ofta används för att behandla stress och, mer nyligen, dålig andedräkt. Magnolia bark används i en mängd olika växtbaserade kosttillskott som finns tillgängliga över disk, finns det eventuella biverkningar och läkemedelsinteraktioner som konsumenterna bör vara medvetna om.

Rapporterade biverkningar

Studier på magnolia officinalis har visat några biverkningar och det är inte helt klart att de rapporterade symtomen är faktiskt anslutna till magnolia användning. Symtomen rapporterade medföljande trötthet, sexuella problem, sköldkörtelproblem, huvudvärk, skakande händer och halsbränna. Medan magnolia inte anses vara en betydande allergen, har vissa människor rapporterat allergiska reaktioner med dess användning.

Graviditet och amning

Det finns vissa belägg för att intag av magnolia officinalis kan orsaka missfall, så om du är gravid, eller hoppas att bli gravid, undvika att använda magnolia bark. Eftersom det inte finns tillräckligt forskning att visa dess säkerhet under amning, bör ammande mödrar fortsätta att undvika magnolia bark efter förlossningen.

Läkemedelsinteraktioner

Om du använder magnolia officinalis, eller funderar på att använda det, vara medveten om att det kan ha negativa interaktioner med läkemedel som du kan dra. Eftersom magnolia kan ha en lugnande effekt, kan det förstärka effekterna av alkohol och lugnande medel. Eftersom magnolia kan interagera med anestesi, undvika att använda magnolia i minst två veckor före operation.