mynewspapers.net

Magnetiska och elektriska naturvetenskapliga projektNaturvetenskapliga projekt visar grundläggande principer. Flera chockerande projekt rör magnetiska och elektriska principer. Att välja en magnetiska och elektriska vetenskap projekt orsakar oro eftersom båda utgör risker. Starka magnetiska krafter kommer att skada elektroniska apparater. Starka elektriska krafter kan orsaka sveda och död. Dessa magnetiska och elektriska science projekt erbjuder säkerhet och Visa grundläggande principer.

Bockning vatten

Elektromagnetiska styrkor kör magneter och elektricitet. Denna vetenskap projektet studerar förhållandet mellan magnetiska och elektriska krafter. Statisk elektricitet får genereras på en gummi kam med en ull trasa. Detta debiteras kam har extra el och kommer att chockera, spark eller ansvarsfrihet om beröring. Placera kammen bredvid en långsam-Spring kran. Vattnet böjer sig mot laddade kammen som det blir närmare. Magnetiska laddningen av vatten kan den elektriska laddningen av kammen att locka varandra.

Elgenerator

Magnetiska och elektriska vetenskap projektet representerar klassisk elgenerator. Grundläggande montering kräver två starka magneter, en spik, koppartråd och vissa kort ombord. Magneterna gå inne i lådan och spin med nageln. Rutan i kartong måste ha koppartråd virad runt många gånger. De två ändarna av koppartråden bifoga till en elektrisk belastning, som en liten glödlampa. Börja snurra magneterna och el från elektromotorisk kraft flimrar glödlampan.

Sparks

Denna vetenskap projekt bygger på icke-magnetiska egenskaper av aluminium. Generera gnistor för en magnetiska och elektriska vetenskap projekt kräver en styrofoam plattan cup och aluminium paj pan. Tejpa en kopp på insidan till paj pan och ta ut frigolit plattan med en ull tröja. Denna avgift hålls av vända plattan uppochner. Den paj pan del hålls av cup och när tog nära plattan kommer gnista fingrar och andra laster. Prova en magnetisk metall och Visa skillnaderna.

Swinging spannmål

Static spelar en viktig roll i studiet av elektromagnetism. Detta magnetiska och elektriska science projekt kräver en loop spannmål, en sträng, en kam och ull trasa. Ta ut kammen med trasan och håll strängen att dingla loop spannmål. Spannmålsslag som lockar och fäster vid laddade kammen och så kommer rinnande vatten. Denna attraktion är relaterad till den magnetiska kraften på grund av polaritet i vatten och på grund av de förolämpade positiva proteinerna i den svullna spannmålen.