mynewspapers.net

Magiska tema Birthday Party idéer

Magiska tema Birthday Party idéer


En klassisk magiska tema födelsedagsfest är ett populärt tema, speciellt för barn. Mysteriet med magic är ett fascinerande ämne som stimulerar dina gäster fantasi och få dem på humör för en oförutsägbar händelse. Lär dig att skapa magiska ögonblick med en festlig extravaganza.

Grunderna i Magic

Det klassiska magiska temat innehåller några grundläggande element. Rött och svart är färgerna i valet för en magisk tema händelse. Välja svarta och röda dukar, ballonger, tallrikar och koppar. Kaniner är också en annan gemensam motiv, särskilt med magikerna berömda kaninen i hat trick. Plats cutout kaniner på väggen eller hänga en kanin pinata från taket. Trollkarlens hatt är också en annan ikoniska del av magiska tema. Använda den övre delen som en tabell mittpunkten. Spela kort och tärningar vanligtvis ingår i en trollkarl väska tricks, så hänger stora spelkort på väggarna och hänga jätte tärningar från taket. Använda guldstjärnor i din hörnstenarna. Hitta magin-tema affischer att linje dina väggar. Hitta vintage konst av Harry Houdini eller en ikoniska affisch av en trollkarl.

Magisk atmosfär

En av de bästa garneringarna kan vara en magisk show själv. Hyra en trollkarl att underhålla dina gäster. Om du inte har en musiker, har värden klä upp som en trollkarl och visa upp några lätt kort trick. Du kan också ständigt spela en video av en trollkarl på TV.