mynewspapers.net

Lyx Garage idéer

Lyx Garage idéer


Garage behandlas ofta som oavsiktlig förvaring med lådor och verktyg som kantar väggarna och lite utrymme kvar för en bil eller två. Organiserad eller inte, känns de flesta garage inte som välkomnande eller önskvärt platser att spendera tid. Lyx garage idéer kan förvandla ett oorganiserat och murrigt område du skulle hellre ignorerar till en designer carport. Lyx bilentusiaster kan välja en showroom design, medan mekanik skulle välja inbyggda golvet ramper och state-of-the-art diagnosverktyg längs väggarna. Välj designidéer utifrån hur du vill använda garaget.

Förvaring

Ersätta gamla metallhyllor och olämpliga trä skåp med skräddarsydda garage förvaringsskåp av konstruktionsstål. Använda skåp som är byggda för att tåla även den mest allvarliga användning som kommer att bära vikten av något du vill lagra. Företag som en anpassad Garage och Vault konstruera och tillverka stark stål skåp byggt till dina specifikationer att rymma storlek och layout för ditt garage. Välja färger och avsluta för att göra ditt garage design kongruent med utseendet av resten av ditt hem. Införliva verktygslådor och hyllor för att matcha skåp för en komplett lyx lagring stigning som är lika estetiskt tilltalande och utilitaristiska.

Dold mekanik

De flesta verkstäder skapades inte med designprinciper i åtanke. Fula garage dörren lift motorer, kedjor, eluttag och dörren spår ofta kvar exponeras utan oro för hur de passar med resten av garaget design. Till exempel erbjuder Michael Rhodig av GarageMahals innovativa mönster att dölja mekanik i garaget när de inte är en medveten del av designen. Förutom kolumner byggd för att dölja dörren spår, använder Rhodig också en cover upphängd i taket för att stänga garageporten i dess övre läget. Lights installerad i svävande omslag se till din garageport aldrig blockerar din belysning. Dölja mekanik i ditt garage att hjälpa förvandla utrymmet från en plats du lämna bilen in i ett rum värt att spendera tid i.

Dörrar

Leta efter designers som skapar garageportar som förbättrar och flöde med utformningen av resten av ditt hem. Företag såsom Designer dörrar erbjuder anpassade trä garage dörr modeller byggda för att matcha dina önskningar bekostnad, väder och estetik. Om du har en äldre hem, Välj från ett utbud av historiska återskapandet dörrar för att bevara vintage utseendet på ditt hem. Välj rostfritt stål garageportar att gå med ultra modern hem design. Gå med formgivare som arbetar med dig för att skapa dörrar som utför upp till dina krav och lägger sista handen till garaget i dina drömmar.