mynewspapers.net

Lycka till presenter för dance tävlingar

Lycka till presenter för dance tävlingar


Ge dina medarbetare en personlig lycka gåva som smort dans innan de ger sig för konkurrens. En gåva från deras danslärare hjälper dansarna känna sig speciell och uppskattad för alla deras hårda arbete innan deras nästa tävling. Gåvan kan också hjälpa dem att känna sig som ett team. Den galna Dazy webbplatsen erbjuder mini balett magneter.

Mini balett dockor

Hitta miniatyr balett dockor som de på dans katalog webbplats som kan läggas på en nyckelring. Anpassa var och en med band som har en lycka eller bästa önskemål meddelande och ge varje dansare innan första tävlingen. Detta är en suvenir för studenter och visar dem hur du igen alla deras hårda arbete.

Dance Hoodies

Ge ditt team medlemmar skräddarsydda tröjor innan deras första tävling. Välj hoodies i team färger, få namnet på teamet tryckt på baksidan av varje hoodie och anpassa var och en med gruppmedlemmens namn i mindre bokstäver på ovansidan framsidan. Om ditt lag heter för en sak eller ett djur, som raketer, få en liten raket logo tryckt någonstans på varje tröja att ytterligare anpassa dem.

Dance charm

Få en sterling silver charm halsband orienterade till irländsk dans gruppen. Köpa charmed halsbanden online. Välj en irländsk dansare, mjuk sko eller hårda sko charm på webbplatsen keltiska smycken och presenter. Välj antingen sterling silver kedja eller irländsk dans armband, i team färg, på att hänga charmen. Crazy Dazy erbjuder olika typer av charm som balettskor för balettdansare.

Dance tävling väskor

Ge alla gruppmedlemmarna en personlig dans väska att bära dans och resa redskap för konkurrens. Hitta hopfällbar väskor för tävlingar som är tillräckligt stora för övernattning när du går till tävlingar långt borta. Några finns på Rac n rulla väskor webbplats. Besluta om en färg och få varje påse personlig med varje gruppmedlem namn och ett team emblem. Den galna Dazy webbplatsen erbjuder en mängd personliga dance bag alternativ. De erbjuder tote påsar och mindre rosa påsar med balett tofflor att hålla dansskor.