mynewspapers.net

Lycka till kinesiska Knut instruktioner

Lycka till kinesiska Knut instruktioner


Ett sätt att önska lycka till någon är genom att ge den personen en kinesisk lycka knut. Denna knut är en traditionell kinesiska hantverk som används som dekorationer i kläder, kostymer, festivaler och även i hus. Många av dessa lycka knop har flera varianter såsom triangulära, sexkantig, femsidig och fyrkantiga lycka knut. Att göra en fyrkantig lycka Knut är enkla och snabba att göra.

Instruktioner

• Ta en liten bit av bygg-papper och säcken fyra hål i centrum. Hålen ser ut som en diamant och bör vara av lika avstånd från varandra. Detta kommer att fungera som din papper mall för att göra din lycka till square knot.

• Vik din sladd till hälften, att de två lösa ändarna möts. Infoga de lösa ändarna till översta hålet och från botten hålet i mallen papper. Har du en bight på övre hålet och de lösa ändarna på nedre hålet. I Knut binda, innebär en bight en loop i slutet av en sladd eller rep. Gör två sida bights genom att sätta in sladden in i vänster och höger hål. Din sladd kommer att se ut ett kors med tre bights, en på toppen och två på sidorna, och de lösa ändarna på botten.

• Böj den övre bight mot den vänstra bight. Göra den vänstra bight gå över den övre bight och de lösa ändarna. Placera de lösa ändarna över den vänstra bight medan du böjer det mot den högra bight.

• Göra den rätt bight gå över de lösa ändarna och under den övre bight. Göra knutar passa tätt till mallen papper. Dessa är stegen för att göra det nedre lagret, som kallas kröning, av din lycka knot. Ditt arbete kommer nu ser ut som en inverterad kors med en bight längst och två på sidorna.

• Böj de lösa ändarna mot den högra bight. Vik den rätt bight över lösa ändar och lägre bight. Föra den lägre bight över den högra bight samtidigt böja den mot den vänstra bight. Göra den vänstra bight gå över botten bight och under de lösa ändarna. Du faktiskt gör motsatsen till vad du gjorde med det nedre lagret.

• Säker Knut tätt till mallen papper. Du är klar med din knop. Riva papper mallen bort sladden. Din lycka till square knot har två kvadrat lager på centrum och tre stora loopar, ett på toppen och två på sidorna. Fyra mindre loopar som ser ut som kronbladen är mellan stora öglor.