mynewspapers.net

Lustiga Party spel för vuxnaDet finns många kvaliteter som gör för en framgångsrik vuxen part, till exempel god mat eller musik. En annan kvalitet som kan göra för en underhållande insamling för vuxna är lustiga partyspel. Dessa aktiviteter är utformade för att göra deltagarna spelar tillsammans med ett hjärtligt skratt under någon part.

Psykiater

I detta parti spel, en person betecknas som "psykiater" och lämnar rummet. De andra spelarna i spelet måste besluta om ett problem som ska diagnostiseras av psykiater, som alla låtsas vara en känd person som Marilyn Monroe. När problemet har fattats, psykiatern kommer tillbaka i och ber varje spelare olika frågor för att identifiera korrekt problemet. Om en spelare ger ett felaktigt svar, måste en annan spelare proklamera "Psykiater!" och byta platser med varandra. Spelet är slut när psykiatern identifierar korrekt problemet. Detta spel kan också ändras för att få problemet vara en annan person i rummet och fungerar bäst om alla känner varandra väl.

Teddybjörn spel

Illusionen av spelet är dess ursprungliga sammanhang, som börjar med en nallebjörn. Denna Björn skickas runt till varje person i partiet, och partysugna instrueras att kyssa den någonstans på kroppen. Det är bäst att uppmana spelarna att kyssa björnen i "unika" platser av kroppen man inte skulle normalt kyssa. Den stora avslöja efter alla har kysst björnen, är att de måste kyssa personen till vänster på samma sätt. Så ju mer ovanliga kyssen var på björnen, desto bättre blir spelet. På grund av nya i detta spel, kan det bara spelas en gång eftersom avslöja gör spelet förlorar dess återspelbarhet.

Fras spel

Skriv ner flera udda eller roliga fraser på en uppsättning av index eller tom visitkort. Ju mer galna frasen är, desto bättre blir detta spel. Göra tillräckligt fraser så att varje gäst har en kort, men du kan välja för att ge mer om du önskar en mer färgglad spel. När gästerna har en kort, är det deras uppdrag att säga varje fras lättsinnigt en konversation. Du kan tilldela någon typ av vinnande villkor till detta spel, som första person att rensa sina fraser wins eller sista person med en fras vänster är förloraren.