mynewspapers.net

Lunch Break spel

Lunch Break spel


Lunchrasten är många grundnivå och middle skolbarn favorit tid av skoldagen. Inte bara har barnen möjlighet att njuta av en måltid med sina vänner, men perioden lunchtid recess, längsta fördjupningen av dagen, är ofta tillbringade åtminstone delvis utomhus. Det finns många kul spel för barn att spela under deras lunchrast i skolan.

Sport

Sport som kräver minimalt supplies är ett underhållande sätt för barn att få den motion de behöver. Tillhandahålla material för grupper av barn att använda under deras lunchraster för att spela spel som fotboll, basket och fotboll baseball, som använder de allmänna bestämmelserna för baseboll men har spelare sparka en fotboll. Fotboll och basket nät finns ofta på skolområdet, vilket gör dem idealiska för barn att använda efter eget godtycke. Utomhus vid lunchtid handledare hjälper till att säkerställa att spelen smidigt och inga barn är aggressiv eller vänster ur spel.

Hoppa hage

Hoppa hage är ett underhållande spel som även små barn kan spela själva, med eller utan tillsyn. Medan många skolområdet har ett hoppa hage rutnät, en lätt kan dras med trottoar krita och endast extra utbudet behövs är en sten eller sten, som barnen hittar på marken. Barnen turas gungade rock på torgen och hoppande längs hoppa hage mönstret med antingen en eller två fötter. Detta spelet kan också spelas inomhus med hoppa hage mats eller maskeringstejp rutnätet, och en beanbag.

Fyra kvadrat

Fyra Square är en aktiv spel som kräver endast en boll och trottoar krita. Detta spel ska spelas på en stor fyrkantig domstol uppdelad i fyra mindre rutor, spelaren står i varje ruta med en boll som studsade mellan dem. Målet med fyra kvadrat är att studsa bollen till en annan spelares fyrkant utan den personen att fånga den. Den spelare som misslyckas att fånga bollen är ute, lämnar den sista spelaren står vinnaren. Enkelt att spela, fyra kvadrat kan lätt spela självständigt av grupper av barn under en skoldag lunchrast.

Tag

Etiketten är ett populärt spel med barn i alla åldrar som kan spelas både utomhus och i stort inomhus områden, exempelvis gymnastiksalar. I tagg, ett barn är "It" och måste jaga de andra spelarna; När han Taggar en annan spelare, blir personen den spelare som är "It." Etiketten ger bra motion och det finns många varianter tillgängliga för att göra spelet mer spännande, som frysa Tag--där märkta barnen måste frysa på plats med målet att frysa alla andra spelare, och Shadow Tag, där spelarna måste tagga varandra skuggor med fötterna.