mynewspapers.net

Luftbubblor i gips konsistens

Luftbubblor i gips konsistens


Gips är ansluten till utformningen av ditt hem med spikar eller skruvar, men efterbehandling tekniker för gips innebära en hel del lera eller gips sammansatt blandas med vatten. Denna förening förseglar lederna mellan gips blad och också används till textur gips ytan en dekorativ strategi. Dock kan felaktig blandning och spridningsteknik leda till luftbubblor på upploppet som mar utseende och integritet.

Bubblor från blandning

För mesta, orsakas luftbubblor som förekommer i texturering eller gemensamma tätningsmassa av felaktig blandning teknik. När blandande förening med vatten, gör inte att blanda till rätt konsistens att luft att tränga igenom ytbehandla, som kommer att visas som bubblor när du sprider leran på gips. Även förblandade drywall, som kommer i 5-gallon hinkar från många hårdvara och hem förbättring butiker, är för tjock att tillämpa lätt och kan orsaka luftbubblor i ytan.

Rätt blandning teknik

Scoop ca två till tre gallons av sammansatta i en ren, Tom 5-gallon hink. Häll långsamt i 236ml vatten och blanda materialet med en paddel mixer bifogas en borr. Håller skopan tätt mellan fötterna och starta mixern på en låg, långsam inställning för att undvika att göra en enda röra. Rör om ordentligt och tillsätt mer vatten om det behövs. Förening, kommer att om du började med torr eller förblandade material, ta på konsekvensen av isbildning för en kaka. Det bör vara tunt nog att sprida med en spackel men tjocka nog att det inte kommer att droppa från ytan.

Bubblor från att tillämpa

Felaktig tillämpning teknik för tätning i sömmarna och tillämpa texturen kan också leda till luftbubblor i ytan. Detta inträffar när materialet används i ett för tunt lager, eller när det inte är planat ut fullt och anslutit sig till ytan, och luften blir under. Om du använder lera på sömmarna eller gips platt ansikte, alltid använda platta bladet av en murslev eller kitt kniv för att skrapa över ytan av lera, plattas ut eventuella luftbubblor. Många texturering projekt göra använda av Målarredskap eller sprutor för att tillämpa materialet. Kontrollera att rullen är placerad fast mot gips att undvika dessa bubblor. För sprutor måste du inspektera ytan noggrant omedelbart efter ansökan till undvika bubblor.

Om fastställande av luftbubblor

Om du hittar bubblor i ditt gips, måste du ta bort dem innan de sammansatta torkar. På platt gips ytan, inspektera området omedelbart efter ansökan. Pop alla luftbubblor du hitta med hörnet av en spackel eller köra spackel rakt ner över området för att eliminera bubblorna. Du kan behöva ansöka på nytt lite lera i dessa områden för att uppnå din önskad konsistens, men det är bättre än nedåt det uppenbart misstaget varje dag.