mynewspapers.net

Lucky irländska gåvor

Lucky irländska gåvor


Som ni kanske vet någon som behöver lite tur som irländarna är villiga att dela, plocka upp en lycklig irländska gåva att ge. Välj från lucky irländska tema smycken, leksaker, crystal eller uppstoppade djur. Eller för den speciellt någon, en resa till Irland, där lyckan av irländarna börjar, kan vara den bästa gåvan av alla.

Shamrock

Lucky irländska gåvor


Shamrock, med sina tre kronblad, har länge förknippats som lycka till irländska symbol. Ge din irländska lassie en smaragd shamrock att matcha hennes gnistrande gröna ögon. Duscha din irländska Lindqvist med guld shamrock manschettknappar. Presentera mamma med en guld graverade shamrock ring, eller ge pappa ett shamrock slips klipp.

Leprechaun

Lucky irländska gåvor


Om du kan fånga en tomte, du kan ha sin kruka med guld, men pysslingar är svårt att hitta och mycket knepigt. Så ge din lassie en autentisk irländsk kristall tomte från Waterford i stället graverade med speciella datum. Köpa en uppstoppad tomte för den wee att bära med honom eller någon tomte stämplar, dekaler eller klistermärken att göra kort eller lägga till deras skateboard.

Blarney StoneIrländarna har gåva av gab och är kända för vilda garner, romantisk poesi och långrandiga svansar. Vissa tillskriver detta drag att kyssa Blarney stone. Gåva din älskade med lyckligaste irländska gåva alla--en tur till emerald isle. Besöka Blarney Castle och kysser stenen. Få tillbaka små bitar av sten till vänner och familj så de kan också ha tur och få gåvan av gab.