mynewspapers.net

Luau födelsedag part spel för flickor

Luau födelsedag part spel för flickor


Tema födelsedagskalas är alltid en hit med barn, och när vädret blir varmare, en luau temafest är säker på att behaga din födelsedag flicka. När du planerar menyn--sannolikt med fruktsallad och grillad kebab-- och har valt tropiska dekorationer, är det dags att planera luau partyspel för att hålla gående det festliga vibe.

Hula Hoopit

Sätta en twist på den klassiska hula hoop tävlingen med musik och några färdiga Anteckningskort. Innan festen, skriva några hula hoop instruktioner om notecards, till exempel "hula på din arm" eller "blind hula" (där flickorna har att täcka deras ögon medan de hula). Ge varje flicka en rockring, har flickorna utspridda och starta musiken. Låt dem hula vanliga vägen först, sedan börja ringa ut notecards. Helst en tjej droppar sin hula, har hon att sitta och titta på den andra. Fortsätt att gå igenom korten tills en tjej är hula champion.

Limbo Relay

Göra traditionella limbo mer konkurrenskraftiga genom att dela upp tjejerna i två grupper, antingen med en limbo pinne för varje lag eller en lång limbo stick. Linje flickorna upp och ge den första tjej ett par flip flops (eller gör spelet extra utmanande genom att köpa ett par komiska, överdimensionerade flip flops). Starta musiken; flickorna måste limbo framgångsrikt samtidigt bära flip flops och sedan glider skor av för den nästa lagkamraten att bära som de limbo. A-laget till slut med varje flicka har framgångsrikt gjort limbo under den pole vinner.

Hawaiian Princess stafettlopp

Detta spel ger varje flicka på festen en chans att klä sig som en hula prinsessa, om så bara för några sekunder. Samla flera hula kostym artiklar som gräs kjol, kokosnöt bh, svart peruk, lei och blommiga smycken. Dela in flickor i två eller flera lag (ett team för varje komplett outfit). Rada upp kostymer på ena sidan av gården, och har flickor linje i sina lag på andra sidan. Flickorna ska helst bära badkläder, men kostymer bör vara tillräckligt stor för att lägga på över vanliga kläder. Säger "Go!" och den första racen för lagkamrater till deras kostymer, fullt klänning och ta kostym off och ras tillbaka till tag nästa lagkamrat. Varje flicka följer kostym, och a-laget till slut vinner.