mynewspapers.net

Lövträ träd som är snabbväxandeNaturligtvis avser termen "hardwood" träd och buskar som har tät, hårt trä, men---mer exakt---de är främst blommande lövfällande träd som har välutvecklade vatten transportsystem och tätt packade fibrösa celler. Lövträd används huvudsakligen som byggnadsmaterial och har stor ekonomisk betydelse för deras användning i att bygga möbler. Dessutom, många arter Visa dramatiska höst lövverk, tillhandahåller livsmiljöer för vilda djur och göra attraktiva landskapsarkitektur växter. Oavsett vad ditt syfte för växande lövträd, flera arter har snabb tillväxt och är lättskött.

Silver lönn

Silver lönn (Acer saccharinum) är ett medium till stora träd som kan nå höjder på 24 till 30 m (80 till 100 fot) lång. Silver lönn är en av de vanligaste lövträd träd finns i östra USA, men det är inte naturligt i Storbritannien. Det är en härdig träd som växer bra även i dåliga förhållanden. Silver maples producera en tät och aggressiva rotsystem som bränsle sin snabba tillväxt. Friska träd är produktiv utsädesproducenterna och plantor utvecklar ofta i närheten av överordnade trädet. Den kraftiga tillväxten av silver maple skapar en ovårdad och tafatt lem-struktur, med nya skott växer fram från rotsystemet större delen av växtsäsongen. Beskärning krävs för att upprätthålla en väl formade träd. Det grunt rotsystemet av silver maples kan orsaka strukturella skador på trottoarer, avloppssystem och andra närliggande strukturer, så ge noga överväga att där du plantera dem.

Svart valnöt

Svart valnöt (Juglans nigra) är en stor lövskog träd som kan nå en mogen höjd över 30 m (100 fot). Svart valnöt är ett värdefullt träd både för dess fina, sundet finkornig trä, som är mycket värdefullt, och dess ätliga valnötter och livsmiljöer för vilda djur. Trä från svart valnöt är vanligt att skapa fanér ytor för möbler. Friska valnötsträd kan leva över 200 år. En del av deras biologiska framgång beror på den kemiska juglone, som de producerar i rötter, blad, stam och mutter skal. Denna kemikalie hämmar tillväxten av många andra arter av växter och träd i närheten.

Kejsarinna träd

Empres trädet (Paulownia tomentosa) är infödda till Kina, men det var uppkallad efter en ryska kejsarinnan. Kejsarinnan trädet är en medellång medelstora lövträd som når en genomsnittlig höjd av 15 m (50 fot), men har en mycket snabb tillväxt. Kejsarinna träd är lyckade landskapsarkitektur träd, som de är härdiga, kräver lite uppmärksamhet och producera ett flertal stora lila blommor på våren. De har också blivit ett ekonomiskt livskraftigt virke gröda eftersom träet är populära för orientaliska möbler. Eftersom kejsarinnan trädet har blivit en invasiva arter i vissa områden där det har planterats, ge noggrant övervägande och vård när plantera dem för att förhindra ekologiska skador.