mynewspapers.net

Lotrimin medel mot svamp pulver Spray ingredienser

Lotrimin medel mot svamp pulver Spray ingredienser


Lotrimin medel mot svamp pulver Spray kan användas för fotsvamp, jock itch och ringorm. Hur produkten används beror på vilken av dessa problem behandlas. Ingredienserna i Lotrimin svampdödande pulver Spray inkluderar mikonazol nitrat, denaturerad alkohol, isobutan, stearalkonium hectorite och Talk. Mikonazol nitrat, den aktiva ingrediensen, arbetar för att minska nivån på svampar i det drabbade området.

Mikonazol nitrat

Mikonazol nitrat är appliceras lokalt som ett svampdödande behandling av sådana sjukdomar som tinea corporis (ringorm), tinea cruris (jock kliar) och tinea pedis (fotsvamp). Mikonazol nitrat effektiv vanligt för vanlig svamp problem, men är inte effektiva för omfattande eller kronisk svamp frågor. Detta kan kräva en oralt svampdödande läkemedel ordinerats av läkare. Aktuell, over-the-counter antimykotika är inte heller effektivt på hårbotten sådant som löss eller svamp problem med naglar och tånaglar.

Denaturerad sprit

Denaturerad sprit är inte detsamma som att dricka alkohol. Denaturerad sprit resultat när någon typ av giftiga eller foul-provsmakning ämne läggs till gör dem olämpliga som dryck. Som används i Lotrimin svampdödande pulver Spray, är denaturerad alkohol ett desinfektionsmedel, kyla agent och sammandragande.

Isobutan

Isobutan är en färglös gas. Innan frågan om global uppvärmning fördes till ljus, konsumenterna används aerosol spray drivs av klorfluorkolväten, vilka studier visade skadar jordens ozonskiktet. Som ett resultat, har klorfluorkolväten ersatts av isobutan, som används som drivmedel i Lotrimin svampdödande pulver Spray.

Stearalkonium Hectorite

Stearalkonium hectorite används i personliga hygienprodukter och kosmetika som nagellack och läppstift. Det är ett fint pulver som fungerar som förtjockningsmedel i Lotrimin svampdödande pulver Spray.

Talc

Talk används som fyllnadsmaterial och lägger till stabilitet, textur, hud vidhäftning och vatten motstånd till Lotrimin svampdödande pulver spruta.