mynewspapers.net

Löner för UK fondkommissionärer

Löner för UK fondkommissionärer


Fondkommissionärer försöka generera maximal vinst för sina kunder genom att köpa och sälja aktier och andra värdepapper. Vissa mäklare också avråda eller förvalta investeringar. Dessa fondkommissionärer måste registreras av den finansiella genomföra myndigheten och passera undersökningar. Framgångsrik börsmäklare i Förenade kungariket kan förvänta sig höga löner och enorma resultatpremier. Men takten i jobbet innebär det inte för klenmodiga eller den obeslutsamma.

Genomsnittlig lön

Salarytrack.co.uk rapporterar att den genomsnittliga lönen för fondkommissionärer i Storbritannien från och med 2010 är £ 60 000 per år. Cirka 75 procent av fondkommissionärer i Storbritannien gjorde mer än £35.000 medan 25 procent gjorde mer än £ 100 000. Salarytrack.co.uk beräknar löner för jobb med "mäklare" i titeln på internet platsannonser.

Bonusar

Karriärer Skottland noterar att börsmäklare resultatlön och bonusar över hela Storbritannien kan vara 50 procent till 15 procent av grundlönen.

Fördelar

Börsmäklare jobb erbjuder också stora fördelar paket. Vissa arbetsgivare kan erbjuda personaloptionerna, livförsäkring, gym och hälsa klubb paket, Aktiesparplan planer och tjänstebilar. De flesta kommer också att erbjuda en pension.

Ingångslön

Trainee fondkommissionärer kan förvänta dig att tjäna mellan £24.000 och £ 35 000 plus bonusar och ersättningar.

Andra faktorer

Samt mångårig erfarenhet, kan börsmäklare löner i Storbritannien variera beroende av regionen. De flesta möjligheter är i London, men det finns också mäklare arbetar i Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Manchester och Kanalöarna. Storleken på företaget kan också påverka intäktspotential. Kön är också en faktor. 91 procent av UK fondkommissionärer är män, och endast 9 procent kvinnor. Det kan finnas en betydande skillnad mellan lön för kvinnliga och manliga fondkommissionärer.