mynewspapers.net

Logotyp idéer för en släktträff

Logotyp idéer för en släktträff


Att göra en logotyp för ditt familjeåterförening är en catchy sätt att samla familjen. Du kan sätta din logotyp på anpassade familj T-shirts eller göra en stor skylt med din logotyp att locka din familjs uppmärksamhet. Genom att använda samma logotyp för alla evenemang, du påminns av roliga minnen och varma tankar till din familj varje gång du ser denna symbol.

Plats logotyp

Om din familj ska på en resa tillsammans, designa en logotyp som innehåller destinationen. Exempelvis kunde en familj resa till New Orleans Visa din familj namn inuti en saxofon, medan en familj resa till New York City kan inkludera ditt namn inuti ett äpple. T-shirts med denna logotyp så att varje gång du bär din T-shirt, du kommer att bli påmind om inte bara din familj, men av awesome resan du tog tillsammans.

Familjen korsord

Med ett korsord som din familj logotyp är en bra idé om din familj är relativt liten. Utforma ett korsord som inkluderar alla förnamn och ordna det så att varje namn överlappar en annan någon gång. Krympa pusslet till logo-storlek och lista din familj efternamn under pusslet.

Släktträd

En klassisk ikon för en familjeåterförening logotyp är ett träd som är representativa för ett släktträd. Till exempel, din logotyp kan skildra en bild av ett träd med din familj namn skrivet undertill eller du kan införliva flera efternamn i trädets grenar. Till exempel om varje familj som kommer till Réunion har ett annat efternamn, använda en annan gren för att lista varje familj efternamn.

Delade känslor logotyp

Om du har en delad familj passion, använda den som grund för din logotyp. En familj som älskar fiske kan till exempel skapa en logotyp med en fisk, medan en familj som älskar att äta kan har en picknickkorg, grill eller en tallrik pasta.

Om att använda logotypen

Hetsa familjemedlemmar för din återförening genom att skicka ut ett papper eller elektronisk inbjudan med familj-loggan. Skriv ut T-shirts, totes eller kepsar med logotypen på dem och dela dem ut på festen. Om din återförening hålls i tätbefolkade område, exempelvis en park eller picknickplats, göra en stor skylt med logotypen på den för att göra det lättare för anhöriga att hitta varandra.