mynewspapers.net

Ljusa idéer för kök hängeHänge belysning (dvs, hängslen eller droppers) är en enda ljus funktion avstängd från taket med en kedja eller stav. Det har ofta vara en bra ljuskälla för arbetsbelysning med placering över en ö eller bar kök. Hänge belysning kommer i en mängd olika färger, former och stilar. Idéer för kök hänge belysning är nästan obegränsade.

Borstad Nickel och tenn

En favorit hänge ljus val för kök är berlocker av borstad nickel och tenn. Dessa material lägga till funktion och blossa till ett kök. Placera ett stort hängsmycke ljus över en rund eller oval köksbord, eller hänga en serie av tre mindre lampor i rad över en rektangel bord ca 30 till 40 inches ovanför bordsskivan. Välj en metall som matchar maskinvaran på skåp att samla hela utseende.

Tiffany stil

En av fördelarna med hänge belysning är att det fäster uppmärksamhet på vissa funktioner i ett kök. I vissa fall är det ljuset, som med en Tiffany-stil hänge ljus. Denna lätta funktion görs ofta av målat glas eller ett material som ger utseendet på den. Det har oftast en massa fet, ljusa färger. En fin egenskap hos Tiffany-stil hänge belysning är att en husägare anpassade mönster ljuset för att matcha inredningen kök denna stil hänge ljus används vanligtvis över en tabell i en frukostplats eller en annan matplats. Det är allmänt hängde som en enda ljus från taket med en lång kedja.

Samtida

Präglade eller handblåst glas hängen ger en intressant design funktion till ett modernt kök. Formatens levererar en del av textur för att slutföra ett mer sofistikerat utseende. Placera en enda handblåst glas hänge ljus över diskbänken i en ljus färg, som blå eller orange. Hänga två eller flera präglade lampor av samma färg för att skapa en disposition eller Rama in en bänkskiva eller kök ö. Ett annat alternativ för ett modernt kök är en ljus sten funktionen, som alabaster, som låter ljuset passera genom, att skapa ett mjukt sken. Dessa hängen fungerar också bra för att belysa bänkskivor eller en annan designelement i köket.

Classic

Klassisk stil hänge ljus, som en bankir ljus med en polsk mässing stav eller skolhuset ljus med en mörk kedja erbjuder ytterligare en möjlighet för kök. Dessa hänge ljus val fungerar bra i landet eller traditionell stil kök. Använda dessa lampor över ett skrivbord eller sjunka som arbetsbelysning. En urn-shaped hänge, som påminner om Oljelampan, är ett annat val för en bar området i ett klassiskt kök.