mynewspapers.net

Ljusa gröna perenna blommor

Ljusa gröna perenna blommor


Blommor fleråriga kommer tillbaka år efter år, att ständigt lägga skönhet och färg till trädgården. Många populära trädgård blommor, som tulpaner och rosor, växa i levande nyanser av gult, rött och rosa. Men det finns många ljusa gröna perenna blommor som unika, iögonfallande färg till utomhus med distinkt Blom.

Växande gröna blommor

Gröna hydrangea blommor är lika stora och färgglada som sina rosa och blå lookalikes. Hortensia växer väl utomhus i US Department of jordbruk växt härdighet zoner 4 till 8. Blommorna kommer att blomma i slutet av sommaren eller falla. Limelight hortensior blommar med ett särskilt levande grön färg. Lime sorbet Akleja blommor växer i en nyans av grönt som är lika levande som namnet antyder. Blommorna behöver väldränerad jord med en optimal pH-värde 5,5 till 7,0. Även när mogna, föredrar columbines att bo i halvskugga. Gröna krysantemum blomma i ljusa, lätta gröna nyanser av färger. Plantera krysantemum i fullt solljus, någonstans de kommer att få fem till sex timmar sol per dag under våren och sommaren. Krysantemum måste också ha bra dränering.

Mindre kända blommor

Mums, hortensia och columbine är alla populära perenner, men det finns många andra som inte är så välkända men precis lika attraktiva. Julrosor växer i en mängd olika nyanser, inklusive grön och brokiga gröna nyanser. Blommorna är härdiga i USDA Plant härdighet zoner 3 till 9, beroende på Art. Gröna guiden blommor (Rudbeckia occidentalis), sätta en klocka på Irland (Moluccella laevis) och gröna orkidéer blommar i ljusa, levande nyanser av grönt också.

Lägga till färg till vita blommor

Efter de har sänkts, omvandlas vit perenn blommar lätt till gröna blommor. Bara fylla en vas med vatten och några droppar karamellfärg. Lägg mindre färg för en mild, ljus grön skugga eller mer färg för att skapa en ljusare grön. Avskuren i slutet av stammen till göra den mer mottaglig för färgade vattnet och placera blommor inuti. Som blomman drar vatten från vasen för att uppföda sig, ändras kronbladen från vit till grön. Med den här metoden även perenner som inte växer i gröna nyanser (rosor, till exempel) fortfarande ger dig det utseende du vill.

Blomma vård

Färgglada blommor är friska blommor. När växer perenner, bekanta dig med anläggningens särskilda behov. Några blommor, exempelvis kräver fullt solljus att växa, medan andra trivs bäst i halvskugga. Odla perenner under optimala förhållanden när det är möjligt så blommorna kommer att nå sin fulla färg potentiella. Ofta, är regelbunden gödsling skyldig att hålla jorden rik och blomstrande blommor.