mynewspapers.net

Livsmedel som minskar magsyra

Livsmedel som minskar magsyra


Magsyra kan orsaka smärta och obehag hos många. Listan över livsmedel som bidrar till magsyra är väl känt. Listan över livsmedel som kan hjälpa för att minska magen syra är inte lika välkänt. Medan de som har magen syra frågor kan behöva söka medicinsk hjälp, kunde skräddarsy din kost för att undvika livsmedel som ökar syra och omfatta livsmedel som minskar det mildra effekterna.

Identifiering

Magen syror förekommer naturligt i magen för att hjälpa smälta maten. Dessa syror är saltsyra och pepsin. Problem med magsyra inträffar när det är för mycket av dessa syror i magen. Enligt Nutritional Wellness, magen försöker "överkompensera för (a) brist på enzymer i livsmedel" som äts. Detta orsakar magen att skapa för mycket syra.

Medicinska frågor

Flera medicinska frågor kan uppstå från en stor mängd magsyra, betonar vikten av livsmedel som minskar magsyra. Sura uppstötningar är det mest välkända problem som resulterar från överskott magsyra. Sura uppstötningar är ett tillstånd där syran sparkar tillbaka i matstrupen. Några av symptom på syra reflex är halsbränna, illamående och ont i halsen. Om obehandlad, sura uppstötningar och orsakar problem med slemhinnan i matstrupen, magsår och heshet.

Saker att undvika

Enligt hälsa slott, för att minska din magen syra frågor bör du äta mindre, tätare måltider. Att ha stora portioner mat samtidigt orsakar magen att göra mer arbete på en gång. Detta kan orsaka en ökning av magsyra. Undvik livsmedel med hög fett. Specifikt, Undvik snabbmat måltider, eftersom de tar längre tid att smälta, vilket innebär att magsäcken producerar mer syra. För att minska din nivå av magsyra, undvika alkoholkonsumtion. Hälsa slott nämns att öl är den värsta alkoholen att ha när man försöker undvika magen syra frågor.

Mat att äta

Många grönsaker och frukter anses bra för alkalinizing systemet. Detta inkluderar gröna bladgrönsaker, inklusive persilja, sallad, morötter, vindruvor, päron och äpplen. Andra livsmedel känt för att öka alkaliniteten inkluderar vattenmelon, spenat, potatis, fikon och bananer. Enligt hälsa slott, bör du lägga komplexa kolhydrater i din kost. Ris, hela korn bröd och pasta kan bidra till att absorbera magsyra, lindra vissa och syra nivåer.

Alternativa åtgärder

Du kan ta medicin kallas antacida att lösa känslan av halsbränna. Detta är allmänt kalcium tabletter som syftar till att lugna syra med en bas. Allvarligare läkemedel blockera histamin i kroppen. Enligt patientens hälsa Center bidrar detta till att blockera syraproduktionen.