mynewspapers.net

Livsmedel att undvika om ditt kolesterol är högt

Livsmedel att undvika om ditt kolesterol är högt


Ditt kolesterol kan vara hög, men det betyder inte att du måste sluta njuta maten tillsammans. Att undvika vissa livsmedel är nödvändiga för att hålla dina kolesterolnivåer ner; Du kan dock fortfarande äta mat du kan njuta av borta från dem som kommer att förvärra ditt medicinska tillstånd och riskera din hälsa.

Kött

Kött, på plattorna en krampa objekt i de flesta måltider, är en brottsling som ökar dina kolesterolnivåer. Vissa typer av kött bör undvikas, eller ätit ibland och med måtta: rött kött; levern och andra organ kött; charkuteriprodukter som korv, korv, pepperoni och bologna. anka; och gås.

Mejeri

Mejeriprodukter är en annan mat objekt som bör ätas med måtta, eller undvikas när så är möjligt. Ägna särskild uppmärksamhet åt denna lista över mejeri-relaterade artiklar för att sänka ditt kolesterolvärde: mjölk, ost, glass, grädde, ost och gräddfil.

Fetter

Fett är en ledande orsak till höga kolesterolvärden i de flesta personer som diagnostiserats med denna controllable hälsotillstånd. Typerna av fetter och oljor du bör undvika om kolesterolvärdet är hög ingår: hög-mättade fettsyror oljor gillar kokos, palm och palm kernel oljor. Trans fett livsmedel som finns ofta gemensamt snacks som chips och cookies. smör och margarin; äggulor; och snabbmat och stekt mat som hamburgare och pommes frites.