mynewspapers.net

Litet vardagsrum fönster som täcker idéer

Litet vardagsrum fönster som täcker idéer


Idéer för fönster beläggningar för små vardagsrum område från den djärva, som mönstrade draperier eller varm rosa mörkar, att dämpad, som mörkar och nyanser som avta visuellt, så att andra designelement att stå ut. Överväga en rad små vardagsrum fönster som täcker idéer, och välj det som ger ditt utrymme liv.

Texturerat nyanser

Montera texturerat nyanser inne i fönsterkarmen att gjuta, vägg behandlingar, möbler och andra designelement på ditt lilla vardagsrum rampljuset. Undvika billig plast nyanser som är svåra att öppna och stänga; moderna nyanser av högkvalitativa material som bambu, canvas och lätt syntetmaterial är ett praktiskt val. Välj en fet blommig print eller ljusa färg om du vill lägga till punch utan överväldigande rummet.

Fint aktre språnget

Hänga rena gardiner precis ovanför och utanför fönstret på en dekorativ järn stång med små ändknoppar för en romantisk gardin effekt som inte tar upp mycket visuell plats. Gardiner som överför ljus kan vara lugnande, att göra ett litet vardagsrum känsla expansiva och lugn när vinden blåser försiktigt. För ytterligare integritet monterade lager fint aktre språnget över nyanser eller persienner i Fönstren.

Golv till tak gardiner

Häng golv till tak gardiner i ett litet vardagsrum för en dramatisk uttalande. Detta utseende har inte känna överväldigande; fet gardiner kan ge nödvändiga dynamiken till ett rum med möbler i neutrala. Investera i tyg du älskar att göra dessa en brännpunkt. I ett extremt små rum fungerar de mycket som en Väggfärg. Vågad inredare hänga golv-längd metalliskt paljetter till kontrast med naturliga fibrer på soffa och stolar. Moderna rum par ägg äggula-gul siden med dove grå kasta kuddar på himmelsblå stoppade möbler.

Moderna rullgardiner

Horisontella persienner kan vara funktionell i ett litet vardagsrum, och är ett bra alternativ när gardinerna kunde känna alltför organiska för din design. Hitta moderna versioner i ljusa färger som lila eller röd till lägga till en lekfull pop av rena linjer. Blanda dem med Destijl möbler för en look som emulerar studion av en tidig modernistisk målare.