mynewspapers.net

Litet sovrum utsmyckning idéer för en tjej på 11 år

Litet sovrum utsmyckning idéer för en tjej på 11 år


Lägga till färska, unga utsmyckning accenter som maximerar utrymmet i en ung flickas rum. En 11 - årig flicka är redo för ett rum som kommer att växa med henne in i tonåren. Välj tyger i hennes favoritfärger att individualisera utrymmet. Om hennes favoritfärg är ljus, kan du måla väggarna som färg. Om hon föredrar en mörka eller ljusa färg, använda den som en accentfärg.

Fönsterbehandlingar

Fönsterbehandlingar som når hela vägen till taket lägga höjd till ett rum. Lägga till en taklist ovanför fönstret som berör taket och är tillräckligt lång för att täcka gardiner eller persienner. Du kan också köpa en extra draperi panel och hänga den från en gardinstång på takhöjden. Hem panelen så att den täcker bara den lägre gardinstång. Välja moderna utskrift för en djärv look eller en söt blommig för ett feminint rum.

Lofts

Bygga ett loft 4 fötter under taket för din dotters madrass. Elva åringar är gamla nog att sova i våningssängar. Placera din dotters skrivbord under loft för en lugn studieområde. Du kan hänga en gardin under främre kanten på loftet och lägga massor av golvet kuddar att göra en mysig gömmer sig placera för att dela hemligheter med vänner. Öljett Gardiner är lätta och feminina.

Displayen hyllan

Häng en hylla 18 inches under taket för att visa en docka, häst eller trofé samling. Hyllan kommer att hålla samlingen säker och ur vägen.

Garderob studieområde

Du kan hänga din dotters kläder i en extra garderob eller garderob, och sätta hennes skrivbord i garderoben. Använda den övre hyllan för böcker. Lägga till en anslagstavla till bakre väggen så hon kan lägga sin bästa konst och uppsatser, och hålla en kalender för kommande uppdrag på displayen. Kör en sladd eller installera ett uttag för att driva en skrivbordslampa. Din dotter kan dra upp en stol när det är dags för läxor och stänga dörren för att dölja oavslutade projekt utan att behöva sätta dem bort. Om det finns plats, hänga en hängande garderob arrangör bredvid skrivbordet för att lagra papper och andra skolan levererar.

Förvaringsmöbler

En lagring ottomanska ger en bra plats för att lagra skor, spel eller hantverk leveranser. Det ger extra sittplatser och kan användas som ett lågt bord när han sitter på golvet. Om du bara har plats för en bit av förvaringsmöbler, välja en garderob med spegeldörrar. En garderob med lådor eller hyllor på ena sidan och hängande utrymme på den andra är det mest flexibla alternativet. Du kan också lägga till lätt plast hyllor inuti garderoben.