mynewspapers.net

Litet sovrum inredningsidéer

Litet sovrum inredningsidéer


Ett stort sovrum behöver inte vara stor, men det bör vara bekväma och inbjudande. En av de saker du bör tänka när du inreder ditt lilla sovrum är vad du kan göra för att skapa mer utrymme. Skapa mer utrymme är det första steget att göra ett litet rum ser större--som kan uppnås med olika tips och tricks. När problemet är löst, kan du börja inreda genom att veta vad man ska få på rummet och vad man ska lämna bakom.

Väggarna

Ett litet sovrum väggar ska målas i ljusa färger att göra rummet ser större. En annan knep till göra ett rum visas större är att måla stora vertikala ränder på väggen eller installera tapeter med vertikala ränder. Ljusa färger inkluderar toner av vit och beige samt blek färger i stället för fet. Undvika tapet med stora, livliga mönster. Att hålla färgen på taket vitt gör rummet ser större.

Möbler

Det är viktigt att storleken på dina möbler tänka i ett litet sovrum. En säng med en fotsteg och en stolpsäng gör rummet ser mindre, så välj andra sängar förutom dessa. Dessutom kan du vara bekväm i en drottning eller dubbelsäng snarare än en stor King size-säng. Du hittar också att små sängbord är tillgängliga och använda en istället eller två är acceptabelt. Om du har tillräckligt med utrymme, inkludera en fåtölj i rummet där du kan sitta och läsa eller titta på TV. Som med dina väggar, visas ditt sovrum också större om du använder ljusa möbler. Dessutom kan du också använda möbler som fungerar som förvaring, till exempel en lagring ottomanska.

Sängkläder och fönsterbehandlingar

Inte bara ser ett master bedroom större om du har ljusa väggar och Sovrumsmöbler, men fönsterbehandlingar och sängkläder samt. För att hålla rummet drog ihop, försök matcha färgen på ditt fönsterbehandlingar med dina sängkläder eller med väggarna. Undvik alla sängkläder eller fönster behandlingar med stora utskrifter--som en stora blommönster, geometriska utskrifter eller Pläd--eftersom det kommer att övermanna sovrummet. För att göra ditt sovrum mer visuellt intressant, spela med olika texturer som satin, sammet eller quiltning och lägga till samordnande kudde shams.