mynewspapers.net

Liten tatuering idéer

Liten tatuering idéer


Små tatueringar är små tatueringar som döljs enkelt och förbättra utseendet på en person i stället förringar och distrahera från dem. Dessa tatueringar kan placeras på baksidan av halsen, under ett normalt påklädd område, på händer eller fötter. Varje tatuering bör vara personlig och vintergröna, det är något som du inte kommer att växa av eller växa till ogillar senare i livet. Små tatueringar tillåter en person att visa deras stil i stället för att bara visa deras tatuering.

Sök på webben

Många tatuerare lägger sina mönster online som du kan bläddra igenom med särskilda avsnitt bara för små tatueringar. Det finns miljoner av tatueringdesigner ute så har du ingen som helst aning, du kan bläddra bland dessa platser och se några av sina idéer. Eftersom en tatuering är med dig för livet och ett mycket personligt beslut, vill du inte sätta sig på en tatuering bara för att det är coolt eller andra har det. Du kanske känner annorlunda senare. Ta din tid innan man beslutar om vilken liten tatuering du vill ha på din kropp.

Djur och fåglar

Smådjur och fåglar gör perfekta små tatueringar. Förenklade bilder som tecknade former är lätt igenkännlig i mindre form. Du kan välja ett djur som du, en sällskapsdjur du har eller vill komma ihåg eller en totem djur. Försök att använda förenklade bilder snarare än detaljerade bilder för små tatueringar, eftersom det kommer att bli suddiga med alltför detaljerat lagt till.

Religiösa ikoner

Om du tillskriver en viss religion, kan du överväga att få en ikon för din religion för en liten tatuering. Stiliserat kors, tiny Buddhas och stjärnor i olika religioner alla gör fina ikoner i svart eller färg bläck.

Födelse tecken

Stjärntecknen kan förenklas för att göra bra små tatueringar. För en extra touch, har dem gjort av din MÅNADSSTEN färg.

Andra ikoner och symboler

Hjärtan, figurer, blommor, stjärnor och en liten figur gör bra lite tatueringar och de grupperas tillsammans för att skapa illusionen av rörelse. Ikoner från gatorna tecken är också ett val men du kanske har en bra anledning att ha en liten stick figur promenader eller fallande stenar tatuerade på. Små regnbågar kan göras att cirkla ditt finger eller handleden om du väljer.

Blommor och vin

Eleganta blommor och vinstockar kan omringa din arm, handleden ankel eller hals. Små vinstockar slutar i blommor på baksidan av din hals gör en elegant touch.