mynewspapers.net

Liten stuga badrum idéer

Liten stuga badrum idéer


Badrummet i en liten stuga återspeglar perfekt casual arten av själva huset. Många stugor är havet eller sjön retreater, och deras stilar speglar detta. Badrummet blir då ett mikrokosmos av liv bodde nära vattnet där casual är spelets namn och lyx ibland innebär en extra lång blöt i gammaldags badkar.

Ljusa färger

Badrum i lantlig stil Utsmyckning spricker praktiskt i sömmarna med ett sortiment av färger. Färgpalett i lantlig stil Utsmyckning motiv ekon oftast färgerna framträdande i livet bodde längs vatten. Dessa nyanser är rik blues och de gröna att tvätta upp på stranden med havet skum samt orange solnedgång och gula av soluppgången. Du kan tillämpa dessa färger i din stuga badrum ett antal sätt. Om du har gamla tycker trägolv som du skulle vilja täcka om täcka dem med ett lager solsken gul färg. Putsa Fönstren i orange eller himmelsblå. Måla handduk skåp med ett lager grön färg att bjuda in serenity in i rummet.

Skal

Beskjuter räkna bland naturens vackraste former och finns i överflöd längs havet och längs sjöar som sjuder av färskvatten shell liv. Som sådan, gör de ett bra dekorativa motiv för stuga badrummet. Du kan införa dem i rymden ett antal sätt. Dekorera ramen för slå upp antika spegel som du hittat på loppis med en skorpa av skal. Fyll shell-formade tvålkoppen med shell tvål och ljus din badrum motverka med ett skal och ljus arrangemang. Investera i ett duschdraperi och bathmat som innehåller en massa skal figurer, bland annat sjöstjärnor, spiral skal, silver dollar, sjöhästar och andra vatten varelser.

Mönster

Lantlig stil Utsmyckning har associerats med ett par olika dekorativa mönster, som du kan sätta i ditt badrum. Ränder räknar bland de vanligaste mönstren Funna i lantlig stil Utsmyckning; Införliva detta i ditt badrum genom att fylla det med blå-randiga badlakan och handdukar samt tvätta kläder. Hänga randiga tapeten på väggen och måla ränder på golvet. En annan typ av mönster du kan införa i detta utrymme är nautiska flagga. Dessa är mer dekorativa och gör deras utseendemässigt i badrummet på tapeten gränser, inramade bilder och andra dekorativa tillbehör.

Stuga tillbehör

Normalt faller de stilar i stugor på casual sida. I badrummet spelar denna stil ut i ett antal sätt. En gammaldags clawfoot badkar skapar brännpunkten i badrummet. Detta stycke flankeras av korgvide skåp fyllt med linne handdukar. En gammal solstol uppe i hörnet i badrummet ger en plats för dig att lägga dina handdukar, ny uppsättning kläder och toalettartiklar. Denna stil casual karaktär är blanda och matcha vanligt, vilket innebär att om du blir förälskad med en bit på loppmarknad gå vidare och komma med den hem. Det är troligt att du kan göra den passar i ditt badrum i lantlig stil.