mynewspapers.net

Liten presentidéer för lärare

Liten presentidéer för lärare


Det är en tradition för många att ge lärare gåvor runt helgdagar eller i slutet av skolåret. Men när finanserna är trånga, du kanske inte har råd med en stor gåva. Välj en liten men omtänksamma present. Köpa gåvan i en butik eller göra det själv.

Bakverk

Ett sätt att skära ned på kostnaderna för lärare gåvor är att göra dem själv. Baka en sats av cookies eller brownies är en särskilt bra idé när det finns flera lärare. Grädda sötsaker och placera dem i en dekorativ tin eller plastpåse. Binda ett band runt den och ge den till läraren, tillsammans med ett hjärtligt tack notering.

Hand Sanitizer

Lärare kommer i kontakt med stort antal barn varje dag. Barn kan bära bakterier och kan lätt föra dem vidare till sina lärare. Så hjälpa läraren skydda sig mot dessa bakterier genom att ge hennes hand rengörare. Välj några små flaskor som har olika dofter så att hon kan placera flaskor på olika platser runt sitt klassrum.

Kokbok

För en lärare som gillar att laga mat, välja en receptbok. Välj en kokbok om en genre, som italiensk mat eller pajer. Om du vill spendera ännu mindre pengar, gör din egen kokbok. Köpa en tom bok och skriva recept på din familjs bästa rätter inuti den. Lämna utrymme för läraren att skriva hans favorit recept i boken också.

Klassrummet leveranser

Många lärare sluta spendera sina egna pengar på grundläggande klassrummet leveranser eftersom skolan är så begränsad. Skapa en gåva korg för läraren och fyll den med objekt som krita, bläck pennor, färgade pennor, suddgummin och push pins. Lägga till objekt som många lärare ge sina elever som incitament, såsom klistermärken och award band.