mynewspapers.net

Liten flicka Glamour part idéer

Liten flicka Glamour part idéer


Flickor ska vara flickor och när det gäller att planera en födelsedagsfest, många tjejer vill ha glamour-stil part. Spela klä upp, att göra hantverk och sätta på make-up är noga med att hålla de små glamour part flickorna upptagen. Använda dessa glamour part idéer för att göra en stor hit på din lilla tjej nästa fest.

Röda mattan

Få en lång pappersark röd (användning inomhus om du har det) och linje trottoaren där gästerna kommer att gå in i partiet. Berätta den part gäst att klä sig i sina mest maskeraddräkter eller outfit. Flickorna visar, låt dem gå på "röda mattan". Har några vuxna linje mattan för att ta bilder som paparazzi. Även om det är dagtid, ange kameror blinka när bilder tas. Detta lägger till röda mattan känsla, och som en bonus, eliminerar oskärpa i rörliga bilder genom att förkorta exponeringstid.

Glamour-Girl stationer

Ställ in stationer för din part flickor att få ganska. Har en vuxen närvarande vid varje station för att flickorna. Ställa in en station för naglar, en för hår och en för make-up. Varje flicka får att besöka varje station och få en deluxe skönhetsbehandling.

Glamour-Girl stafettlopp

Gå ut och dela upp tjejerna i grupper om två. Du behöver två vuxna, alla med en digital kamera, stå ca 30 fot bort från grupperna av flickor. Se till att ha utrustning för att kunna skriva ut bilder som en kamera sladden, minneskort, skrivare och foto papper. Gör en "runway" för flickorna att köra till vuxna på. Låt tjejerna klä upp i fancy klänningar och tillbehör. På "gå", kommer att en flicka från varje lag tävla ner banan och få henne bild tagen. Efter vuxen säger hon görs, bör hon springa tillbaka och tagga nästa flickan i linje att gå. Det första laget att få alla sina bilder tagna vinner loppet.

Ramar

Nu när flickorna har en bild av sig själva, låt dem dekorera en bildram att ta hem. Du kan köpa billigt, skum bildrutor i ett hantverk butik. Sedan köpa markörer, glitter och skum klistermärken för tjejerna att dekorera ramar med. Placera bilder i ramar. Custom-inramade glamour skotten blir en-av-en-slag part tjänst.

Kroppen Glitter

Låt flickorna att göra sin egen kropp glitter. Köpa små kosmetiska fall på någon craft leverans butik. Fyll varje behållare 1/2 till 3/4 full med aloe vera gel (klar gel fungerar bäst). Köpa olika färger med glitter på hantverk butik och låt flickorna att blanda glitter i gel med en trä hantverk pinne. Lägga till en liten mängd glitter i taget tills gelen har mängden glitter varje flicka vill. Köpa små etiketter och låt flickorna dekorera och skapa egna etiketter för deras glitter. Låt flickorna ta detta hem som en annan part förmån.