mynewspapers.net

Liten flicka Beach Party idéer

Liten flicka Beach Party idéer


Några små flickor födda för stranden. Om din lilla flickan älskar stranden, kasta henne ett beach party för att fira hennes kärlek av sand och vatten. Detta partiet arbetar för en födelsedag eller någon annan sommar part utan särskild anledning. Ett beach party fungerar lika bra på en riktig strand eller vid en simulerad strand i ditt hem.

Dekorationer

Skapa en beach-liknande känsla i festlokalen. Värd partiet utomhus för maximal effekt. Hänga gamla badkläder runt festlokal att skapa en beach-känsla. Placera verkliga palmer eller stora cut-outs av palmer runt i rummet. Använda en plaskdamm som "havet". Sprida ett stort plast ark på golvet eller marken och sprida 2 eller 3 inches av sand över plast för att göra en strand. Fylla stora krukor med sand och sticka färgglada paraplyer i krukor för stranden skugga.

Mat

Servera traditionell picknick eller utomhus livsmedel. Varm korv och hamburgare kokt utomhus är en perfekt meny för små barn. Gör frukt smoothies för flickorna att dricka från jordgubbar, bananer, mjölk, och fryst yoghurt eller glass. Sticka en papper paraply i smoothie och servera i kokos-formade koppar att matcha temat. Gör äta ännu roligare genom att ställa in mat område beach-leverantör stil och ger gästerna möjlighet att "beställa" deras mat. Servera Popsicles, glass på en pinne och andra roliga djupfryst trakteringen. Du kan också göra en strand pudding genom att strö vanilj pudding med vanilj (wafers). Lägga till en papper paraply för att slutföra scenen.

Kostymer

Be flickorna att komma fram i "beach klädsel." Flip flops, baddräkter, söta handdukar och mörkläggningar förbättra beach tema. Om du faktiskt har partiet på stranden, sedan instruera gästerna att ta med några flöten eller leksaker som de behöver för att simma i havet. Hemma, helt enkelt har tjejerna bada i en liten plaskdamm. Ge varje part gäst en lei som en part tjänst eller skicka gäster hem med en liten flaska av solskyddsmedel.

Spel

Om du har partiet på stranden, har flickorna engagera sig i sand-race. Helt enkelt ställa in loppet gränser och har tjejerna springa dit och tillbaka. Ge ett litet pris, såsom en beach hink eller bollen till vinnaren. Skapa en beach skattjakt för flickor. Begrava flera små objekt i sanden och har flickorna jakten på dem. Priset för detta spel är de får behålla vad de grävde. På ett hem beach party, spela stranden bowling. Ställa in flera lätta stift i slutet av en försenade bild. Flickorna måste glida ner i bilden och försöka slå över så många stift som möjligt.