mynewspapers.net

Lista över tropiska landskapet växter

Lista över tropiska landskapet växter


Tropiska landskapet växter göra attraktiv tillägg till någon gård. De flesta tropiska landskapet växter kan användas för planteringskärl lådor, häckar eller preparatet växter. Vissa tropiska växter, som Maui ixora, har färgglada blommor. Årlig beskärning hjälper till att hålla din tropiska landskapet växter ser friska och kan hjälpa dina växter blomma på våren.

Maui Ixora

Maui ixora är en populär tropiskt landskap växt som ofta ses i varmare klimat. Ixora är en syra-älskande växt, så det betyder att du måste befrukta det ofta. Enligt University of Florida rekommenderas plantering Maui ixora eller alla andra syra-älskande växter nära betong inte eftersom detta kan ge pH i marken vara för hög för växtligheten. Växande ixora under rätt förutsättningar kan producera gröna blad och ljusa färgglada blommar. Maui ixora kommer i en mängd olika färger som rött, gult, orange eller vit. Maui ixora gillar full sol men tål lite skugga. Denna tropiska anläggning kan inverka negativt skadedjur såsom Mjölig buggar och Sköldlöss. Använda en horticultural spray för att eliminera skadedjur och hålla dina växter ser sitt bästa.

Croton

Crotons är tropiska landskapet växter som trivs i varmt klimat. Crotons har färgstarka blad som kan ha många variationer på blad typer. Croton är extremt känslig för kyla och skada från kylan kan resultera i leaf släppa efter perioder av kallt väder. Enligt Crotons.org, kan vissa typer av crotons omfatta brett blad croton, Eklöv croton, semi Eklöv croton, smala blad croton, spiral leaf croton, avbrutna leaf croton och bakåtböjda blad croton. Crotons kan nå höjder på 8 till 10 fot och kräva tunga beskärning under våren och andra milda tider på året. Plantera crotons i skiftande solen kommer att hjälpa dem att uppnå den mest levande färger, som crotons som är planterade i skuggan är mestadels grön färg.

Hibiscus

Hibiskus växter är tropiska landskapet växter som finns i slående färger. Hibiskus växter som planteras i solen, men kommer att blomma bäst om du planterar dem i ett område som tar emot halvskugga, särskilt i tropiska platser då temperaturen kan överstiga 32.2 grader C. Med lite skugga under den varma delen av dagen kommer att resultera i större och mer färggranna blommor. En tropisk hibiskus växt kommer att lida skada om de lämnas i minusgrader för länge, så det är viktigt att täcka hibiskus för att hålla värmen. Hibiskus är en tropisk landskap växt som kan leva länge om planterade och vårdas korrekt. Enligt Trop-Hibiscus.com, har vissa äldre trädgård sorter av hibiskus varit kända för att leva i över 50 år. De nya hybrider lever vanligtvis fem till 10 år.