mynewspapers.net

Lista över tandköttet smaker

Lista över tandköttet smaker


Tuggummi kan faktiskt spåras ända tillbaka till den gamla grekiska perioden och har varit en populär del av Konfektyr över hela världen sedan dess. Det görs traditionellt från en naturlig sort av latex kallas chiclegummi, men det har sedan varit mestadels ersatts av en syntetisk gummi kallas polyisobutylen. Mängden av olika typer och smaker av tuggummi är otroligt stor. Wrigleys anses världsledande på tuggummi tillverkning.

5

5 sägs vara en revolutionär socker gratis stick tuggummi som har längre livslängd smak och en unik mun frisk upplevelse. Deras utbud har ett antal namngivna smaker, inklusive regn, en stickande spearmint och kobolt, en kylande pepparmint. Flamma är en uppvärmning kanel, Elixir kallas en aptitretande bär, Lush är en skarp tropisk smak och Solstice är en varma och kalla vintern smak. 5 är smaker fortsätta med Zing, en sura till söta bubbla, reagera frukt, en unik frukt smak upplevelse, reagera Mint, en unik mint smak, Prism, som är en elektrisk vattenmelon och Vortex, en saftigt grönt äpple smak.

Saftiga frukter

Detta är en favorit runt om i världen för någon med en söt tand den uppfyller det suget efter något underbart sött. Detta är normalt en pinne typ tuggummi men det kommer också i en sockerfri pastillform tuggummi.

Hubba Bubba

Denna smak av tuggummi eller bubblegum, har cementerade sin plats bland världens ungdom som ett bästa val tuggummi för största möjliga bubblor. Den levereras i en mängd olika smaker såsom Hubba Bubba Max tuggummi, featuring upprörande ursprungliga, jordgubb vattenmelon, Sweet & Sassy körsbär och en Mystery smak. Hubba Bubba göra en rad bubble band med smaker som Awesome ursprungliga, snärtiga jordgubb, surt äpple, Triple behandla, syrlig tropiska och ett annat mysterium smak.

Extra

Extra var världens första sockerfri tuggummi. Detta tuggummi köps över hela världen för sin friska smak och långvarig smak. Extra kommer i en mängd olika smaker också, inklusive polarisen, Spearmint, pepparmynta, Winterfresh och klassiska bubbla. Extra har en Dessert läckerheter tuggummi utbud med jordgubbsmousse, Mint Chocolate Chip och Key Lime Pie. Förutom en frukt förnimmelser tuggummi rad med jordgubb banan och söt vattenmelon smaker.