mynewspapers.net

Lista över spel till Xbox 360 bakåtkompatibilitet

Lista över spel till Xbox 360 bakåtkompatibilitet


Xbox 360 video spelkonsolen blev tillgänglig som en uppföljning till den ursprungliga Xboxen 2006. Xbox 360 låter användaren spela TV-spel, lyssna på musik, ansluta till Internet och titta på filmer på DVD. Spelare som hade det ursprungliga Xbox-systemet kan spela några av sina spel för att konsolen på Xbox 360. Även om inte alla Xbox titlar är spelbara på Xbox 360, är många bakåtkompatibel.

"Scarface: världen är din"

Vivendi Games släppt "Scarface: The World Is Yours" för Xbox, PC, PlayStation 2, PlayStation Portable (PSP) och Nintendo Wii i oktober 2006. "Världen är ditt" skapades av Radical Entertainment och är fått lämplig för endast äldre spelare. Ursprungligen släpptes till Xbox, är spelet också spelbara på Xbox 360. Uppdragen i spelet bygger på filmen "Scarface" stjärnmärka Al Pacino, även om vissa aspekter av tomten är olika.

"Mortal Kombat: Deception"

I oktober 2004 släpptes Midway kämpar TV-spelet "Mortal Kombat: Deception" för Xbox, Nintendo GameCube, PlayStation 2 och PlayStation Portable. Spelet är också spelbara på Xbox 360 och har fått lämplig endast för äldre spelare. Spelare kan tävla mot varandra online eller kämpa genom uppdrag att låsa upp nya karaktärer och arenor. "Bedrägeri" ger också en speciell spelläge som utmanar dem att lösa pussel med sina karaktärer.

"Crash Bandicoot: Wrath of Cortex"

Universal Interactive släppt äventyr videospel "Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex" för PlayStation 2, Xbox och Nintendo GameCube i April 2002. Spelet skapades av Traveller's Tales, är kompatibel med Xbox 360 och har fått lämplig för spelare i alla åldrar. "Wrath of Cortex" delas in i olika världar och som är tillgängliga som spelare göra framsteg. Gamers kämpa med hjälp av speciella rörelser och fordon som de få hela "Wrath of Cortex."

"Bionicle"

EA Games släppt plattformsspel spelet "Bionicle" för Xbox, Game Boy Advance, Nintendo GameCube, PC, Macintosh och PlayStation 2 i oktober 2003. Utvecklad av Argonaut spel, "Bionicle" spelar på Xbox 360 och har fått godtagbart för alla spelare. Spelare måste hjälpa tecken och robotar sida mot onda krafter försöker ta över deras mark. Alla tecken i spelet har olika vapen och förmågor som de måste använda i vissa situationer.