mynewspapers.net

Lista över saker som behövs för akryl naglar

Lista över saker som behövs för akryl naglar


Akryl naglar är ett effektivt sätt att lägga längd till dina naglar eller att göra en dramatisk uttalande med ljusa färger och intrikata mönster. Akrylnaglar anbringas över hela eller spetsen på den naturliga nageln. Nagelsalonger kan anbringa dem för dig, men om du föredrar att göra dem hemma, du behöver flera bitar av kit för att säkerställa en korrekt passform.

Nail polish remover

Om du har några nagellack eller andra utsmyckning på naglarna redan, ta bort detta med nagellack remover. Akryl naglar kommer inte håller sig bra för att polera och färgen kan visa genom falska spiken.

Fil och buff

För bästa passform måste du se till att dina naturliga naglar är så smidigt som möjligt. Använda en fil även kanterna av nageln, och i slutet av filen för att skjuta tillbaka nagelbanden för att skapa en jämn båge vid basen av spiken. Polera naglarna.

Lim

Limmet är vad fastnar akryl spiken till den naturliga nageln. Den består vanligtvis av. Använd en pensel för att tillämpa lim på nageln. Det bör tillämpas i ett tunt lager. Dränk inte spiken med lim.

Akrylnaglar

Akryl naglar kommer i många olika former och storlekar. Några täcker hela nageln medan andra sträcker sig från tips. Försiktigt anbringa akryl spiken till din nagel genom att skjuta in i position över primern.

Akryl vätska och pulver

Dessa två poster bidrar till att skapa raden "smile"--vit båge, spiken det sträcker sig bortom fingertoppen. Kombinera några pulver och vätska i en maträtt enligt anvisningarna på paketen. Blanda två kommer att skapa en liten boll av akryl. Manipulera detta med en pensel på spiken kanten, att trycka på plats och avsmalnande till slutet av spiken.

Spik olja eller brandpost

När din akryl naglar och "smile" linjer har torkat--kan vanligtvis på en rund 10 minuter--du kappa dem i spik olja eller brandpost att återfukta dem. Använd en pensel till att applicera ett tunt lager. Detta skyddar naglarna och ger dem en smidig utseende. Använd din buffert att ytterligare utjämna akryl naglar. Du kan också lämna dem när de är torra.