mynewspapers.net

Lista över saker att hitta i en tipspromenad utanför

Lista över saker att hitta i en tipspromenad utanför


Rensaren hunts är kul för både barn och vuxna, och det finns nästan oändliga varianter av spelet. De gör en stor part spel, kan anpassas till alla gruppens storlek och kan anpassa sig till valfritt antal tillfällen. En vandrings tipspromenad skiljer sig kraftigt från en bakgård tipspromenad, men båda kan vara roligt, fräscha idéer. Rensaren hunts kan spelas i lag eller av individer, vilket gör dem ett bra spel för familjer eller grupper av barn.

Zoo Hunt

En djurpark jakt kan vara ett bra sätt att introducera barn till olika djur och se till att de besöker de bästa ställena. Engångskameror ger ett roligt och enkelt sätt för dem att spela in sina fynd, och med en timme Foto bearbetning, har du tid för middag mellan djurparken och ta reda på vem som vann spelet. Listor kan innehålla lions, isbjörnar, schimpanser, kolibrier eller även fjärilar om djurparken har en fjärilsträdgård.

Bondens marknad Hunt

Bondens marknad kan vara ett bra ställe att plocka upp vardagliga objekt, men de kan också vara kaotisk. Ta dina barn med dig kan ibland kännas som ett stort jobb, men om du gör ett spel ur det, kan du hålla dina barns uppmärksamhet fokuserad. Ge dem en lista över frukt, grönsaker och ingredienser. Listor kan innehålla jordgubbar, rågbröd, gul paprika, aubergine, tomater, blommor eller varm sås.

Bakgård Hunt

En bakgård tipspromenad kan vara ett bra sätt att hålla barnen underhöll på en fest. I en bakgård jakt, kan du antingen använda en lista över objekt i din bakgård eller dölja specifika objekt med ledtrådar som leder så småningom till en skatt. Om du kommer att ha gäst barn över, ordna saker innan jakten sig så att ingenting bara där dina barn minns det. Listor kan innehålla trädgårdsredskap, nyckelpigor, grilla köksredskap, blommor, blad eller mer abstrakta objekt, såsom något triangelformade.

Stora utomhus Hunt

En tipspromenad är ett bra sätt att lära barnen om världen omkring dem. Oavsett om det är en natur promenad tipspromenad, en tipspromenad runt din campingplats, eller bara en promenad runt området, finns det oändliga saker att utforska. Listor kan innehålla kottar, nyckelpigor, fjädrar, ekollon eller stenar i någon form eller storlek.