mynewspapers.net

Lista över pooler regler & förordningar

Lista över pooler regler & förordningar


Offentliga simhallar gör det möjligt för många människor att njuta av vattensporter, hälsorelaterade aktiviteter, och bara koppla av vid vattnet. Det bästa sättet att se till att du kommer att fortsätta för att kunna njuta av din lokala poolen eller en du besöker är att lyda regler. Pool ägare har en lista över regler för din säkerhet, och förordningar de lagligt måste följa.

Risken

Simma på egen risk. Denna enkla regel är vanligt med eller utan en badvakt i tjänst. När en pool ägare sysselsätter en badvakt ett tecken kan inkludera ett nej simma politik när vakten inte är i tjänst. Men oavsett om det finns eller inte finns en badvakt, måste det finnas en skylt i vanlig uppfattning som låter simmare vet de ansvarar för sin egen hälsa. Detta är för deras egen säkerhet såväl som för rättsskydd för pool ägare.

Larm

New York är en stat som har ett larm som utlöser automatiskt när ett barn kommer in vattnet. Den enda poolen undantas från förordningen är de med automatiskt skydd täcker eller badtunnor med omslag.

Hinder

Inground utomhuspooler för allmänheten och bostadsområden måste ha en barriär minst 4 fot hög som tydligt hindrar alla startpunkter i poolen när den stängs. Ovan mark pooler behöver en stege som är flyttbara, eller fälls upp till neka åtkomst. Alla hinder och stege nedläggningar måste förhindra något större än 4 inches i diameter från posten och hålla varje annan form av mekanisk eller manipulerade intrade från att komma åt vattnet.

Rördelar

Avlopp, sug utgångar, uttag och vakuum tryckbärande anordningar måste uppfylla enskilda statliga krav.

Tillsyn

Barn måste övervakas av en vuxen. Det bör finnas minst en vuxen per sex barn mellan 6 och 17 års ålder. För alla barn under sex bör det finnas en vuxen per barn.

Gränser

Off limit behöver områden tydliga skyltar för att begränsa åtkomsten. Detta inkluderar underhåll områden som starkt frätande kemikalier.

Akut Information

Akuta telefonnummer för brand, polis och räddning arbetstagare bör i klart sikte.

Mat och dryck

Mat och dryck får är efter bedömning av ägaren, men inga glasflaskor eller burkar tillåts att undvika risken för skada från glaskross. Simmare får inte vara under påverkan av en alkoholhaltig produkt.

Kläder

Gångkläder är inte tillåtna. Barn som inte toalett utbildade, eller inkontinenta vuxna måste bära rena blöjor att textilelektroderna runt midjan och ben.

Hälsa

Ingen simning med några öppna sår, plåster omfattas öppningar, överförbara sjukdomar, inflammerade ögon, kall, öga eller nässekret eller eventuella inflammationer. Alla simmare måste ta en dusch innan poolen.

Begränsningar

Ingen långsiktig simma under vattnet. Rinnande eller grov play ske inte var som helst i trädgården och en pool. Dykning i vatten under arton fot djup är begränsad. Det bör också finnas någon sölig i lokalerna. Användning av simma leksaker och vatten grejor är efter bedömning av ledningen, men klart ska bokföras.