mynewspapers.net

Lista över nödproviant

Lista över nödproviant


Oavsett var du bor, kunde du uthärda katastrofala väder eller andra katastrofer som kan störa verktyg service och stöd från polis, brand eller EMT tjänster. Att hålla beredskap kit i hemmet, är bilen och arbetsplatsen viktigt för vittring värst av en katastrof. Dina kit bör ha tillräckligt bestämmelser och förnödenheter för att upprätthålla varje medlem av ditt hushåll för minst en vecka.

Batterier

Håll batterierna i din nödsituation kit att driva din ficklampa och radio. Dubbelkolla batteriet storleken kräver att din utrustning och köpa nog av varje för att ge en vecka värde av makt. Byt ut batterierna minst en gång om året för att säkerställa deras tillförlitlighet.

Filtar

Filtar är väsentliga för bil nödförråd för om bilen lämnar vägen i ett remote snöiga, rescue kunde vara flera timmar bort och du behöver skydd mot nedkylning. Du behöver även filtar i ditt hem Nödkit vid ett strömavbrott, särskilt om du bor i ett kallt område.

Ficklampa & nödraketer

Ficklampor är livräddare vid strömavbrott. Bloss är särskilt användbara ha i bilens Nödkit som svåra väderförhållanden kan göra dig svårt att upptäcka utan dem.

Första hjälpen-Kit

American College of Emergency läkare utarbetat en lista över rekommenderade första hjälpen kit tillbehör inklusive paracetamol, ibuprofen och acetylsalicylsyra för smärtlindring och några väsentliga mediciner tagit av dig eller din familj. Kit bör omfatta gasväv och bandage blandade former och storlekar som sax, säkerhetsnålar och pincett. Inkluderar antibiotisk salva för behandling av skrubbsår, repor och nedskärningar, och hålla ett första hjälpen manuell med ditt kit.

Mat och vatten

Sätt flera gallon vatten för varje medlem av ditt hushåll i ditt hem Nödkit. En frisk person behöver ungefär halva en gallon vatten dagligen, och vad som inte används för att dricka kan användas för hygien. Håll ditt hem kit fyllt med minst en veckas leverans av nonperishable mat objekt, inklusive en manuell konservöppnare. Undvik salt mat eller andra bestämmelser som skulle göra dig törstig. Konto för några speciella dietbehov behöver din familj har medlemmar när du lager din nödsituation kit.

Radioapparater

Hålla en batteridriven AM / FM-radio samt en National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) weather radio i din utrustning. Du behöver för att kunna övervaka AM / FM sänder för instruktioner och meddelanden från nöd-Broadcast System, och din weather radio kommer att hålla dig uppdaterad på att utveckla väderförhållanden.