mynewspapers.net

Lista över musik toppuniversitet

Lista över musik toppuniversitet


Musikskolor i USA faller in i flera kategorier. En vinterträdgård, till exempel vid Juilliard School of Music, är specialiserad på musikaliska prestanda. Andra musikskolor, till exempel vid Princeton School of Music, erbjuder inte musikföreställning grader men erbjuder grader i sammansättning, musikvetenskap eller musik teknik. De mest prestigefyllda musikskolor fungeras ofta privat och acceptans priser till dessa skolor är mycket låga.

Curtis

Curtis Institute of Music i Philadelphia, Pennsylvania, är en av de mest prestigefyllda musiken uterum i världen. Enligt "US News & World Report," procentsats är 5 procent, vilket gör det den lägsta i USA för någon privat skola. På grund av den låga procentsats, Curtis Institute erbjuder full-undervisning stipendier till alla sina elever och acceptans i Curtis är helt baserat på meriter. Curtis Institutet erbjuder grundutbildningsprogram grader i tangentbordet prestanda, röst, dirigering och komposition. En magisterexamen är tillgänglig för dem att fullfölja en karriär inom opera. Några av USA: s största klassiska kompositörer och artister, däribland Samuel Barber och Leonard Bernstein, har varit Curtis akademiker.

Juilliard

Kanske är mest kända musikkonservatoriet i USA, Juilliard School i New York City en prestationsbaserad institutioner. Förutom av dess fokus på musikaliska prestanda erbjuder Juilliard School också i drama och dans. Många av Juilliard's alumni--inklusive Van Cliburn, Yo-Yo Ma, Wynton Marsalis och Leontyne Price--har haft spektakulära karriärer som konsert musiker och opera sångare. Juilliard musik departementet erbjuder kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen program. Grader erbjuds i instrumental prestanda, röst och dirigering.

Princeton

Princeton institutionen är välkänt för dess studier i komposition och musikhistoria. Undergraduate och graduate grader erbjuds i sammansättning, musikteori, musikhistoria och musikvetenskap. Vid Princeton University finns ingen prestanda grader erbjöd, men instrumental privatlektioner finns på campus. Princeton University har samarbetat med Royal College of Music i London i att erbjuda ett femårigt grad program som inkluderar en bachelor of arts från Princeton och en mästare på musik från Royal College of Music.

Berklee

Inte att förväxlas med UC Berkeley i Kalifornien, är vid Berklee School of Music en prestigefylld konservatoriet i Boston, Massachusetts, som specialiserar sig på modern musik. Ofta, benämns Berklee som "Juilliard av Jazz." Berklee School of Music erbjuder 12 separata majors, inklusive jazz sammansättning, instrumentala och vokala prestanda, musik teknik med mera. Grader som erbjuds inkluderar kandidat-, master- och två-års diplom. Mer än 190 Berklees alumni har gått på att vinna Grammys, inklusive Esperanza Spalding, Quincey Jones och Branford Marsalis.