mynewspapers.net

Lista över Michigans naturresurser

Lista över Michigans naturresurser


Michigan är en unik i att den består av en serie av halvöar snidad av glaciärer och nu omgiven av några av de största sötvattenssjöar i världen. På grund av detta finns det ett antal olika naturresurser runt om i staten som kan användas till lokalbefolkningens fördel men också bör skyddas.

Koppar

Michigan uppvisar en geologisk mångfald i dess mineraler, som i klipporna och under marken runt staten. En stor mängd koppar kan hittas inom staten, kvar i två former: metallic eller infödda Kopparmalm och icke-metallisk koppar malm, känd som chalcocite. Det finns mer inhemska koppar insättningar än någon annanstans i världen, enligt "Medborgarens Guide till den naturliga miljön," som sattes ihop av statens lagstiftande församling i 2001. Under 1800-talet producerade Michigan mer koppar än någon annan plats i Nordamerika. På grund av kostnaderna för utvinning och påfrestningen stängdes att kopparbrytningen sätta på den naturliga miljön, den sista Michigan koppargruva 1995.

Järn, Sand och grus

Som de stora koppar fyndigheterna i Michigan finns det också en stor mängd järnmalm spridda över staten. Majoriteten av dessa fyndigheter har utarmat från tidigare gruvdrift, och det finns nu mycket strikta förordningar om gruvdrift malm på grund av det faktum att det orsakar en stor mängd miljömässiga skada. Endast ett fåtal olika företag tillåts att gruva för järnmalm inom staten. Sand och grus är också riklig gruvdrift resurser i Michigan. Stora sanddyner finns i västra regionen av det statligt, kvar från när glaciärer skurit ned landet hundratusentals år sedan.

Salt

En av världens största ansamling av salt kan hittas i delstaten Michigan, enligt "Medborgarens Guide till den naturliga miljön." Salina bildandet, tjockaste salt sängen i staten, ligger under Michigans lägre halvön, med dess tjockaste punkt är 3 100 fötter från topp till botten. Det var antingen första eller andra i nationen i salt produktion från det sena 1800-talet till 1983. Efter 15 år av nedläggning, Detroit salt fabriken på nytt 1998.