mynewspapers.net

Lista över livsmedel som innehåller alkohol

Lista över livsmedel som innehåller alkohol


Alkohol är inte bara något du kan hitta på en bar eller vin och off-licens som en dryck. Det finns också i många livsmedel vi konsumerar. Att veta dessa livsmedel är viktigt om du försöker undvika alkoholkonsumtion. till exempel, om du är gravid, bör du undvika alkoholkonsumtion av något slag. Lära sig vilka livsmedel tillagas med och innehåller alkohol, även i små mängder, kan hjälpa dig om du försöker undvika alkohol helt och hållet.

Kött och pastarätter

Många såser till kötträtter och kraftiga pastarätter görs med alkohol. Detta kan inkludera glasyrer för kött, såsom en whiskey-baserade kyckling för glasyr eller port wine minskning såser som vanligen följer med fläsk, nötkött eller pasta rätter. Kött är ofta marinerade i alkohol-baserade marinader, eftersom alkohol kan bidra till att bryta ner kött och göra dem mer anbud. Andra populära rätter är kyckling eller ytterfilé marsala, kyckling piccata och olika risotto.

Vaniljextrakt

Vaniljextrakt innehåller alkohol och är en populär tillsats i många dessert recept, såsom kakor, tårtor och bakelser. Vanilj kan också användas i mer kryddade rätter såsom chili eller som en del av kött marinad. Medan alkoholen kockar oftast ner till mycket låga nivåer i dessa livsmedel, ett litet spår belopp finns kvar, så om du är allvarligt att undvika alkohol, undvika livsmedel som har använts för vaniljextrakt.

Fyllda karameller

Alkohol-fylld godis är en populär behandling för vilken alkohol används inte i utarbetandet av maten men används som fyllning i stället. Lite choklad är fyllda med krämig likör som crème de menthe och kokos rom. Regeringens riktlinjer kräver att dessa godis bär en varning av deras alkoholhalt, så se till att du läser varje förpackning på godis för att försäkra att de inte innehåller alkohol.

Estetiska användning

Vissa livsmedel använder alkohol estetiskt och är tända eld på för en kort tid som en show och att ge livsmedel en liten skarp. Detta kan inkludera populära efterrätter som bananer Foster, kötträtter som steak Diane och etniska rätter som serveras på en värmeplatta fajitas. I dessa fall alkohol bränner långsamt bort, men även efter det att lågan har dött, det är viktigt att veta att maten fortfarande innehåller alkohol.

Öl infunderas

Öl som används i ett antal olika livsmedel, såsom soppor och grytor och även bröd. Vanligtvis har mat lagad med öl det i rubriken, såsom öl bröd eller Guinness gryta, men om du är osäker, Läs etiketten eller be kocken. Öl kan också användas i grillning genom att hälla det över grillen som maten är lagad ovanpå det att höja lågorna. Som ett resultat, kan alkohol vara närvarande i maten tillagas på grillen.