mynewspapers.net

Lista över klassrummet strategier

Lista över klassrummet strategier


En utmaning att lärare på alla nivåer ofta ansikte är klassrummet förvaltning. Klassrummet förvaltning innebär en effektiv användning av din tid i klassrummet för att vara så produktiva som möjligt att utveckla en lärande upplevelse av hög kvalitet. Genomföra några grundläggande klassrummet strategier kan hjälpa dig att effektivt organisera din tid och användning av resurser. Att hålla eleverna upptagna kan vara nyckeln till att hålla dem engagerade i inlärningsprocessen.

Dela din tid

Ett sätt att förbättra klassrummet upplevelse för eleverna är att dela upp den tid du har dem i klass i hanterbara block. Om du har en klass som varar en timme, avsätta tre olika verksamheter varar 20 minuter vardera. Helst bör varje verksamhet omfatta de andra så att du har ett gemensamt tema att förena dem och knyta hela klassen ihop i slutet. Denna strategi fungerar särskilt bra i vuxenutbildning eller college klasser som träffas för längre tid. En tre timmars kurs som uppfyller en natt per vecka, till exempel, kan delas upp i föreläsningen material, en video som kompletterar föreläsningen och en Gruppdiskussion att föra den tillsammans i slutet av klass.

Beteendemässiga Management

En annan viktig del av klassrummet förvaltning, särskilt för gymnasieutbildning, är behovet av att effektivt hantera beteende och mildra beteendeproblem. En student kan förstöra lärandet för hela gruppen genom att tvinga lärare att fokusera på individen i stället för klassen. För att förhindra frekventa avbrott, hantera studenter rättvist och konsekvent. Även med studenter, fastställda beteendemässiga riktlinjer den första dagen i klassen. Ge en tydlig lista över regler och konsekvenser redan från början att undvika förvirring. Om du använder en kursplan, bifoga ett klass kontrakt till den att eleverna måste underteckna och returnera den andra dagen av klass. Avtalet bör anges att studerande har läsa kursplanen, förstår den och förbinder sig att följa bestämmelserna. Har dina elever underteckna och datera den. Hålla den i en mapp för snabb referens. Eleverna har ingen ursäkt för att inte veta reglerna.

Organisera ditt klassrum

Organisera ditt klassrum kan gå en lång väg mot att hjälpa dig hantera det effektivt. College professorer har oftast inte oroa dig över detta, eftersom de vanligen använda klassrummet för en timme eller så i taget och gå tillbaka till deras kontor. Grund- och gymnasieskolor lärare, å andra sidan, bo i klassrummet hela dagen. En snygg och organiserad klassrummet berättar dina elever du menar allvar och du förväntar dig att hålla klassrummet anordnas också. Utse ett hörn eller område i ditt klassrum för student material. Exempelvis bör engelska lärare som kräver studenterna att skriva i tidskrifter utse ett område i klassrummet för studenterna att lagra sina tidskrifter. Har studenter plocka upp journalerna i början av klass och återföra dem till deras plats i slutet av klass. Även om du inte använder dem varje gång du möter, får detta dina elever för vana att följa instruktioner ska starta och sluta varje klass session.