mynewspapers.net

Lista över Kids Party livsmedel

Lista över Kids Party livsmedel


Parti mat är viktigt för någon framgång barnkalas. När du planerar parti livsmedel för ett barnkalas, vill du hålla det så enkelt och så enkla som möjligt. Detta kan du tillbringa mindre tid i köket och mer tid med barnen. Skapa en mängd parti livsmedel att barnen kommer att älska på din nästa barnkalas att göra det en framgång.

Pizza

Plocka upp pizza för ditt barnkalas. Det är oftast billigare när du plocka upp snarare än att förlita sig på leverans. De flesta barn gillar pizza och du kommer inte att laga. Det är svårt att slå pizza som en part lätt och billig mat.

Plockmat

Plockmat är också bra för barn eftersom maten är lätt för dem att äta. Gör jordnöt smör och jelly mackor, köttbullar, grisar i en filt eller kyckling nuggets. För en tema fest, använda cookie fräsar på smörgåsar för att lägga till roligt. Andra barn livsmedel som går bra på parterna inkluderar mini hamburgare, korv och kycklingvingar. Om du vill lägga till roligt, etikett maten med roliga namn som hundhajar för varm korv och golden nuggets för kyckling nuggets.

Snacks

Lätt tilltugg att lägga ut består av popcorn, salta pinnar, guldfisk, russin och fruktbitar eller mini frukt kebab. Gör fat med grönsaker och ranch dopp för att hålla barnen äta hälsosamt. Dessa snacks är lätt för barnen att bara ta en handfull eller kopp och avvärja för att spela med sina vänner.

Drycker

Blanda sorbet glass och ginger ale att göra en enkel, god punsch. Lagt ut stora kannor av Kool-Aid, tropiska punch eller vatten för barn att dricka. Små drinkar finns på de flesta dollar butiker och kan läggas på is i kylaren.

Livsmedelstråg

Om du inte vill göra mat, kolla med din lokala affär om part brickor. Livsmedelsbutiker göra frukt, ost, kyckling och grönsaker brickor. Små brickor består redan i butiken. Större brickor kan förbeställas och redo på datumet du behöver dem.

Desserter

Lägga ut kakor och muffins till efterrätt, som de flesta barn älskar dessa två desserter. Andra dessert objekt att lägga ut är godis, tårta och glass. För en tema fest, köpa muffins som går tillsammans med parten temat eller göra egna cupcakes och dekorera tema med tema Festföremål.