mynewspapers.net

Lista över känslor i WoW

Lista över känslor i WoW


World of Warcraft eller WoW, är en av de mest framgångsrika spel massivt multiplayer online rollspel (MMORPG) i världen. Tecken som vill kommunicera med varandra att göra så genom chattfönster, i spelet bokstäver och känslor kommandon. Utbudet av känslor tecken kan uttrycka i spelet är omfattande. En fullständig förteckning över "emotes" och hur man utför dem medan du spelar WoW är tillgänglig på spelets officiella hemsida.

Uttrycker lycka

I WoW kan du uttrycka lycka ett antal sätt. Du kan uttrycka förvåning, vördnad, Grattis, jublande, skrattande, grundläggande lycka, skratt, beröm, smirking och, naturligtvis, segern medan din karaktär i spelet. Din karaktärs åtgärder med varje kommando varierar beroende på dina mål för känslor eller om du vill uttrycka det till den allmänna befolkningen. Exempelvis genom att uttrycka "vördnad" till alla i din fest, kommer att din karaktär visas att stirra runt i rummet, medan om du riktar en specifik karaktär ditt uttryck kommer att fokusera bara på honom.

Sorg Emotes

Tecken i WoW har ingen brist på sätt att uttrycka känslor av sorg eller besvikelse. Spelare kan direkt tecken att uttrycka uppkomsten av huvudvärk, gråta okontrollerat, sörjer döda, vitlinglyra på alla eller ett visst mål, hänga huvudet i skam, skälla ut sig och ens gnälla. Några av dessa känslor kommer endast vara röst av din karaktär, medan andra åtföljs av åtgärder som armrörelser och ansiktsuttryck.

Ilska

Tecken som stöter på problem partimedlemmar eller har meningsskiljaktigheter med vänner har flera sätt att uttrycka vrede. Du kan styra din karaktär att höja näven i ilska, skylla ett annat tecken för hennes handlingar, hotar alla, blänga argt på alla närvarande, bländning ilsket, rynka pannan, väser hotfullt och håna. För att lösa tvister, kan tecken välja cajoling "emotes" som erbjuder en vapenvila eller återstående lugn.

Kärlek och ångest

Spelare kan uttrycka en mängd olika känslor handlar om kärlek och ömhet i WoW. Du kan blåsa en puss till en annan spelare, uttrycka din kärlek, gosa eller ens utföra en sexig fjäderben. Tecken har också alternativ att uttrycka en gom av känslor som indikerar nervositet eller oro som fidgeting, att ha en dålig känsla, grundläggande nervositet och ängslig skratt.