mynewspapers.net

Lista över husgeråd

Lista över husgeråd


En lista över husgeråd är användbart för nygifta såväl som för andra möblera en ny eller andra hem. Förutom grundläggande kök och badrum objekt är det klokt att ha några akuta leveranser till hands. En lista över husgeråd kan förvandlas till ett register för människor som vill ge en gåva hus.

Servis och vitvaror

När de tillhandahåller ett hem med viktiga poster, börjar många människor med köket. Till att börja är en uppsättning rätter med service för åtta till tolv viktigt, bestick, glas och kaffekoppar. Vissa människor gillar att ha både informella och formella rätter och formella bestick till hands. Många kök är utrustade med små apparater, inklusive en brödrost, matberedare, handhållna blandare, mixer och kaffekanna.

Matlagning och servering utrustning

Utrustning för matlagning och servering är också oumbärlig. Mixning skålar, en skärbräda, mätning koppar och skedar med kastruller och stekpannor i olika storlekar är nödvändiga för att utrusta ett kök. Extra matlagning och bakning som bakning brickor och gryta rätter behövs också, samt slitsade skedar, slevar, servering skedar och träskedar. Knivar av olika storlekar är viktiga. Fat och skålar för servering behövs också, och kakan plattorna är bra att ha.

Sängkläder

Borddukar--dukar, löpare och servetter--behövs för att ställa in en formell tabell. För mer informella måltider, kan mats plats användas. Lakan, kuddar och örngott, påslakan och duntäcken är nödvändiga för sovrummet. Ett gott utbud av skålen handdukar är viktigt för köket. I stora badrummet behövs hand och bad handdukar och tvättlappar, tillsammans med en badrumsmatta och eventuellt ett duschdraperi med en liner. Gästbadrum kräver gäst handdukar.

Barware och glasvaror

Många hem överväga vinglas en nödvändig tillförsel element; allvarliga vin aficionados kan ha olika vinglas för olika typer av vin. Glasvaror inklusive pokaler, highball glas och ölglas kan också behövas. Andra tillbehör och metallstång inkluderar is hink, en vinkyl och ett vinställ.

Nödproviant

En hushållets försörjning lista kan inkludera akuta objekt som en brandsläckare och brandvarnare. Kontrollera din lokala förordningar för att ta reda på om ett visst antal rökdetektorer som behövs, och var de ska placeras. Ficklampor, lyktor, mobiltelefoner och batteridriven TV och radio kan också behövas i en nödsituation. I vissa områden anses en generator vara del av ett paket med nödproviant.