mynewspapers.net

Lista över gratis inredning & villaarkitektur tidskrifter

Lista över gratis inredning & villaarkitektur tidskrifter


Oavsett om du är arkitekt, en inre designer eller bara intresserad av hem design, är det möjligt för dig att få facktidningar gratis. En facktidning, kallas även en facktidskriften, riktar sig specifikt till vädjan till de intressen och behov av människor som arbetar i en viss bransch. Förlagen erbjuder ofta gratis prenumerationer till människor som arbetar inom ett närliggande område. tidskrifterna finansieras av reklam särskilt riktade till de yrkesverksamma.

Villaarkitektur Magazine

Bostäder arkitekt tidningen syftar till ett brett spektrum av arkitekter från engångs hem designers att cheferna för stora anställd företag. Uppdateringar från tidningen finns tillgänglig online gratis.

Kapsling nybörjare Magazine

Kapsling nybörjare tidningen marknadsför till amatör och icke-professionella inredare, särskilt för dem som just har börjat. Tidningen finns för gratis nedladdning.

Eco-struktur

Eco-struktur är för professionella arkitekter som värdesätter hållbarhet i design. Den innehåller artiklar som beskriver hur man införliva arkitektoniska "gröna" funktioner. Du kan prenumerera gratis leverans (i USA endast).

Väggar & tak

Väggar & tak ger information för entreprenörer, byggare och finisher. De täcker gips, puts, målning, ljudisolering och många andra ämnen av intresse för dessa yrkesgrupper. Du kan prenumerera gratis leverans (i USA endast).

Ombyggnationer

Ombyggnationer tidningen riktar sig till professionella hem remodelers. Det täcker designtrender, business tips och arbeta med leverantörer och underleverantörer. Du kan prenumerera gratis leverans (i USA endast).

Amerikanska Spa

Amerikanska Spa magazine är utformad att vädja till dem inom spa försäljning och installation. Det följer designtrender och utforska installation samt tekniker för marknadsföring. Denna tidning har en digital version tillgänglig på sin webbplats.