mynewspapers.net

Lista över gratis inlämning kataloger

Lista över gratis inlämning kataloger


Sökmotor inlämnande webbplatser kan Internet-användare att skickar en webbplats till olika sökmotorer, så att de kan hittas i webbsökningar. Några av de större söka motor företag har utvecklat "robotar" som crawlar webben och automatiskt söka efter nya webbplatser utan att behöva lämnas in. Webmasters kanske vill fortfarande använda en gratis inlämning tjänst som det kan bli en webbplats märkte och bokmärkt snabbare.

Skicka Express

Skicka Express är en gratis inlämning katalog som skickar en webbplats till över 70 sökmotor företag, inklusive Google, AOL och Alexa. Bara hemsida adress krävs som enskilda sökmotorerna automatiskt genomsöka resten av webbplatsen. Skicka express har även värdefulla verktyg och information om sökmotoroptimering.

Fri spindelväv Submission

Gratis Web inlämning tillåter användare att snabbt lämna deras hemsida till 50 hög ranking sökmotorer. Den enda information de kräver är hemsida adress, ditt namn och e-post och de kommer att göra resten. Denna tjänst är gratis.

Bygga hemsida 4 U

Denna webbplats erbjuder en fri automatisk tjänst som tillåter användare att välja exakt vad sökmotorer de vill skicka till.

Alla plats Cafe

Alla webbplats café erbjuder gratis inlämning som skickar en webbplats till över 275 sökmotorer. Användare är skyldiga att ange webbplats hemsida adress tillsammans med en kort beskrivning och nyckelord.

Lägg till mig

Lägg till mig service kan webmasters snabbt skickar en webbplats till 20 sökmotorer genom att helt enkelt ange adress Startsida.

Jag behöver träffar

Jag behöver träffar skickar automatiskt en hemsida till 20 ledande sökmotorer. De erbjuder också en mer avancerad tjänst som skickar en webbplats till över 300 sökmotorer för en liten avgift.