mynewspapers.net

Lista över Florida larver

Lista över Florida larver


De flesta arter av larver är ofarliga och faktiskt bra till en trädgård. Alla larver kommer så småningom ändra till antingen en mal eller en fjäril. Några fjäril fans kommer att avsiktligt plantera värdväxter som lockar fjärilslarver som amiralen. Florida värdar hundratals arter av larver och många invånare tycker lärande om dem fascinerande. Nedan är några av de vanligaste typerna inklusive giftiga puss caterpillar.

Amiral

Lista över Florida larver


Amiral fjärilen finns i hela USA, Centralamerika och delar av södra Kanada. Amiral fjärilen är känd för sin distinkta röda ränder och vita prickar på vingarna. Innan han blev denna igenkännliga fjäril, kan amiral larver hittas i hela Florida och resten av landet. De kan vara nästan vilken färg från en mörkbrun till en ljusa blad grönt. De verkar ha spikar längs ryggen men dessa typer av larver är inte giftiga. Gemensamma värdväxter som amiral caterpillar gör boet inkluderar falska nässlor och Pellitory.

Ek leafrollers

Tampa Bay WTSP nyheter station släpptes en artikel den 9 mars 2011 efter att ha fått flera samtal om en typ av caterpillar. Detta är ek leafroller moth larv eller en oakleaftier enligt Laura Kadechka av WTSP. De är små gröna och gula larver som hänga på siden som strängar från byggnader, träd, lekredskap och precis vad som helst. Invånarna var oroade över att dessa fel kan vara skadligt men tvärtom, de kan inte skada dig. Befolkningen i dessa gemensamma Florida larver anses en liten angrepp men inte något att bli berörda som caterpillar populationer ofta fluktuerar. När de börjar deras häckande period, de tjänar och välsmakande måltider för lokala fåglar och köttätande insekter.

Svart Swallowtail

Lista över Florida larver


Denna larv är larven av svart Swallowtail butterfly finns i hela södra Kanada, USA och även Mexiko. Dessa larver börjar deras vinglösa scenen som små svarta insekter med en vit prick på ryggen för att likna fågel avföring. Efter en kort växtperiod, svart Swallowtail belyser dess uni-färg huden och förvandlas till en bjärt färgade svart, grön och gul randig larv. Ett utmärkande drag om dessa buggar är deras orange, antenn formade osmeterium körtel. Körteln utsöndrar en foul lukta lösning som avleder rovdjur från att vilja äta dem. Du kommer att kunna hitta en av dessa färgglada Florida larver på deras favorit värdväxter som Rue, fänkål, persilja och drottning Annes spets.

Puss Caterpillar

Puss larver eller flanell mal larver är en vanlig art i Florida. Invånarna måste vara försiktig runt denna bugg eftersom till skillnad från dess oskadliga kusiner håren på puss caterpillar är giftiga. De giftiga taggarna av puss caterpillar är dolda under ett lager av hairlike setae som gör det verkar som om det är en ullig larv. De finns i både brun och vit sorter. Skillnaden mellan en ofarlig ullig larv och en puss larv är att ulliga larver hår står medan puss larver håret verkar lång och vågig på insekter tillbaka. De finns i en mängd olika värdväxter inklusive oaks, lönnar, Salix, hibiskus, rosor, oleander, avicennia och camellia.