mynewspapers.net

Lista över Florida kräftdjur

Lista över Florida kräftdjur


Florida är hem för tusentals miles av kusten mark och är passande namnet Sunshine State. Det är fylld med en mängd olika marina livet, bland annat av kräftdjur. Kräftdjur är leddjur som främst lever i vattenmiljöer. De vanligaste kräftdjur inkluderar krabbor, hummer och kräftor. Florida har varianter av alla tre kräftdjur samt en varierad mängd kräftdjur utrotningshotad.

Krabbor

Florida Stone Crab finns i Mexikanska golfen i grunda vatten. En hållbar krabba arter, den förnyas dess bihang. Skörden sker när fiskare fånga krabbor från vatten och ta bort klorna huvudsakliga och sätta dem tillbaka i vattnet. Insidan av krabbor är också ätliga. Blå krabbor finns också i vikar eller bifloder. Blå krabbor är mindre i storlek, och det är svårare att skörda kött. Röd-klöst marsh krabban är en sällan förbrukade krabba i saltvatten kärr.

Humrar

Florida Keys är hem för olika hummer arter alltifrån smidig tailed hummer till languster. Spiny hummer växa till cirka 24 inches och bebo korallreven i hela nycklarna. En kommersiellt fiske handelsvara, languster Florida Keys är en icke-hotade arter. Slät-tailed hummer finns ner till 160 fot djupt i Västindien kustvatten. Slät-tailed finns i hela området viken i Florida. dock växer det endast ca 12 inches.

Kräftor

Över 57 arter av kräftor bor i Florida, och de sträcker sig från hela staten. Alla arter är ätliga; men är ca 18 av arterna som hotade, sällsynta eller hotade. Några av dessa arter är Albino kräftorna som lever i djupet av Florida kusten, till djup där det finns inget naturligt ljus. Färskvatten kräftor finns i Florida sjöar, floder och bäckar.

Räkor

Räkor är några av de mest populära seafoods i världen, och är kända för sin konsistens och smak. Florida Gulf Coast är hem för olika räkor arter som vita räkor, brun räkor och rosa räkor. Alla är vanligen fångas och äts.

Sällsynta kräftdjur

Florida är hem till sällsynta kräftdjur som inte hummer, krabba eller kräftor. Ett paradexempel på detta hittades utanför kusten i 2006. En sällsynt, räkor-liknande kräftdjur, hittade mindre än en mil från Florida kusten, är en av de mest sällsynta kräftdjur i världen. Det kallas en glas svamp.