mynewspapers.net

Lista över de mest populära energidrycker

Lista över de mest populära energidrycker


Många studenter som studerar för tentor och idrottare förbereder sig för en stor match dricka en energidryck för att förbättra koncentration och ge kroppen en extra skryta med energi. Perfekt för alla livsstilar, den viktigaste ingrediensen i energidrycker är koffein. Många märken av energidrycker finns på marknaden, men vissa är mer populära än andra.

Red Bull

Med slogan "Red Bull ger dig vingar" används Red Bull energidrycker av proffs, idrottare och studenter för att öka reaktionshastigheten, koncentration, prestanda och vakenhet. Red Bull stimulerar också en persons ämnesomsättning. Ingredienser i Red Bull inkluderar B-gruppens vitaminer som hjälper processen för metabolism genom att bryta ner kolhydrater och fett. Red Bull innehåller också koffein som förbättrar mentala funktioner och hjälper till att bränna fett under fysiska aktiviteter. En Red Bull och en kopp kaffe innehåller samma mängd koffein. Taurin, en essentiell aminosyra och Glucuronolactone, en kolhydrat, används också i Red Bull, som är kosher och gluten, vete, vegan och mejeriprodukter gratis. Andra typer av Red Bulls är Red Bull Sugarfree, Red Bull Energy skott och Red Bull Cola.

Monster

Monster energidrycker finns i många storlekar, alltifrån 454gr. till 709gr., och kommer i olika versioner, inklusive Monster Lo-Carb, M-80, Java och Khaos. Monster Lo-Carb innehåller en lägre mängd kolhydrater och M-80 och Khaos är energi juice som är gjorda av frukt juice koncentrat och Splenda, enligt webbplatsen energi djävul. Java Monster är en kaffe energidryck med smaker som Loca Mocha och irländska blandning. En 454gr. monster innehåller 160 mg koffein. Alla Monster energidrycker innehåller koffein, inositol, glucuronalactone, glukos och guarana.

Rockstar

Rockstar energidrycker säljs i bekvämlighet och livsmedelsbutiker i hela världen och finns i 14 smaker, inklusive Juiced Mango, tropiska stansade, rostade Lattee och energi Cola. Rockstar hemsida påstår Rockstar energidrycker är vetenskapligt framtagen med potenta växtbaserade ingredienser, såsom ginseng och guarana, för att skapa energi ökar för människor med någon livsstil. Alla Rockstar energidrycker säljs i 454gr. burkar. Det finns också noll socker och zero carb energi skott som innehåller 200 mg koffein.

Full gas

Producerad av the Coca-Cola Company, Full Throttle energidrycker säljs i 454gr. burkar och finns i fem smaker: blå Agave, kaffe Mocha, Citrus, kaffe sockerkulör och röda bär. Alla smaker av Full Throttle hävdar att innehålla en "ingen choke blandning," som har en god smak så du inte har bråttom och tvinga ner drycken. Varje dosa innehåller 200 mg koffein och d-ribos, vilka båda producera energi i kroppen. Full gas har också 200 mg niacin, ett B-vitamin som omvandlar kolhydrater till glukos, produktion av energi.