mynewspapers.net

Lista över de högsta betalda jobb i musikbranschen

Lista över de högsta betalda jobb i musikbranschen


Även om många människor drömmer om att bli en multi-platina säljande musiker, är detta mål inte oftast den mest realistiska. Lyckligtvis för dem som vill arbeta inom musikindustrin, en handfull arbetstillfällen kan se till att du lever som en rockstar även om du är bakom kulisserna. Akademiker som har ett intresseföretag eller kandidatexamen i musik-relaterade studier mer sannolikt kommer att hyras för nybörjar positioner inom musikindustrin, och arbeta sig upp till några av de högsta betalda jobb i fältet.

Musikproducenter

Musikproducenter får betalt en massa pengar eftersom de är i princip ansvarar för hela musiken inspelningsprocessen. Kallas även inspelning ingenjörer, det här jobbet innebär inte bara inspelning och mixning album, men också redigering och mastering. Andra uppgifter hör identifiera och mentorskap nya konstnärer, hjälpa Välj låtar att spela in, konstnärer för turer och musik livsstil och övervaka bokningar. Musikproducenter behöver en fördjupad kunskap om branschen, marknaden, analog och digital teknik, instrument och ljud struktur, samt ha ett öra vad nästa heta artisten eller ljud kommer att bli. En musik produktion är inte en nödvändighet, men det hjälper. Vissa grader som kan användas är musik, ljud eller audio engineering. Enligt den amerikanska Bureau of Labor Statistics, i 2009, den median lön för producenterna varierar från £55,900 till över en £ 65 000. Lönen varierar beroende på vem du producerar, hur ofta och hur bra du är på jobbet.

Levande händelse ljud ingenjör

Levande ljudtekniker hantera ljud från instrumentala till sång, oavsett om det är en ensam musiker eller ett stort band. Uppgifter hör ljud kontrollpaneler, belysningssystem, scenen system, ljudsystem och nästan alla delar av produktionen, särskilt under live-evenemang. Det är nyckeln till har ett brett utbud av kunskap, till exempel elektroteknik, solida produktionen eller ens konst. Oftast krävs en viss grad. Enligt US Bureau of Statistics var i 2009, den median lön lite mer än £34,450 per år.

Musiker Manager

Placera av en chef är en av mycket ansvar men också sunt förnuft, intuition och en bred kunskap om musikbranschen. Hantera konstnärer tar tålamod och samarbete, som konstnärens karriär kan vara i händerna ibland. Chefer behöver att locka konstnärer och ta hand om uppgifter att klienter inte kan göra själva, om det schemaläggning resor och tours eller förhandla kontrakt. Det är fördelaktigt att ha en examen i någon form av ledande fält, företagsekonomi eller musik förvaltning. Lönen för en chef varierar kraftigt, beroende på vem du hanterar och hur bra du är på jobbet. Median lön kan variera från £32,500 till flera hundra tusen. Inkomsterna är främst tjänat i kommissionen procent från konstnärens karriär.

Musik advokat

Advokater är ofta kända för att göra topp dollar och i musikbranschen, detta gäller särskilt. Du kan studera för att bli advokat specifika för musikindustrin under underhållning lag för kontrakt som är trasiga eller under förhandling, publicering och låten rättigheter, royalties och provtagning, för att nämna några. Musik advokater kan användas av nästan alla i branschen, inklusive musiker, producenter, skivbolag, musik byråer och förlag. Medianvärdet lönen är i de tredubbla siffrorna för framgångsrika musik advokater, men nackdelen är att utbildning att bli respekterade advokat är nästan ett decennium.